Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera División (8.10.)

nedeľa, 8. október 2017 11:46 | Autor: Jakub Vaverka

Isco
Isco | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

REAL MADRID: Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos vraj už podpísal s Bielym Baletom nový kontrakt, ktorý bude platiť do roku 2021. (Marca)

REAL MADRID: Denník Marca tvrdí, že záložník Realu Madrid Isco má našliapnuté k tomu, aby bol jedným z najlepších hráčov španielskej histórie. (Marca)

REAL MADRID: Isco pre médiá prehlásil, že Gerard Piqué z Barcelony dostal sám seba do pozície, v ktorej naňho fanúšikovia národného tímu pískajú. (Marca)

REAL MADRID: Vedenie Realu Madrid začalo pracovať na tom, aby získalo útočníka Harryho Kanea z Tottenhamu Hotspur. (Marca)

REAL MADRID: Biely Balet sa vraj bude pokúšať získať aj ceneného anglického stredopoliara Dele Alliho, ktorý je taktiež hráčom Tottenhamu. (Marca)

REAL MADRID: Záložník Realu Madrid Luka Modrič prehlásil, že súčasná situácia chorvátskej reprezentácie je katastrofálna, ale treba bojovať ďalej. (Marca)

BARCELONA: Útočník FC Barcelona Luis Suarez, ktorý má zdravotné problémy, vraj podľa uruguajských doktorov zatiaľ nepotrebuje operáciu. (Marca)

BARCELONA: Iné zdroje tvrdia, že populárny El Pistolero by mal podstúpiť operačný zákrok už budúci mesiac. (Marca)

BARCELONA: Andrés Iniesta, ktorý podpísal s Barcelonou doživotný kontrakt, prehlásil, že bude v FCB dokedy mu to telo dovolí. (Marca)