Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.10.)

nedeľa, 8. október 2017 11:44 | Autor: Jakub Vaverka

Martial poprel odchod z Manchestru United
Martial poprel odchod z Manchestru United | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM: Real Madrid tvrdo pracuje na tom, aby už počas budúceho leta získal hviezdneho útočníka Harryho Kanea. (Marca)

TOTTENHAM: Prestup Harryho Kanea smerom preč z Tottenhamu by vraj mohol stať 150 miliónov libier. (The Sun)

TOTTENHAM: Biely Balet sa bude eminentne snažiť kúpiť aj anglického reprezentanta Dele Alliho. (Marca)

ARSENAL/MANCHESTER UNITED: Londýnsky Arsenal je pripravený ponúknuť 50 miliónov libier na kúpu Anthonyho Martiala z Manchestru United. (The Sun)

ARSENAL/EVERTON: Arsenal začal pracovať na získaní reprezentanta do 21 rokov z liverpoolskeho Evertonu Ademolu Lookmana. (The Sun)

ARSENAL: Stredopoliar FC Barcelona Arda Turan by vraj mohol v januárovom prestupovom okne posilniť Arsenal. (The Sun)

MANCHESTER CITY: AC Miláno je v zimnom prestupovom období pripravené ponúknuť 80 miliónov eur za útočníka Manchestru City Sergia Aguera. (The Sun)

MANCHESTER CITY: Dlhodobo zranený obranca Manchestru City Benjamin Mendy by mal stihnúť MS 2018 v Rusku. (Sunday Mirror)

MANCHESTER CITY/ARSENAL: Útočník Arsenalu Alexis Sanchez by mohol odísť v zime do Manchestru City za 20 miliónov libier. (Daily Mail)

LIVERPOOL: Ak chcú americkí investori kúpiť Liverpool FC, musia si predstaviť minimálne jednu miliardu libier. (Sunday Mirror)

LIVERPOOL: Vedenie Liverpoolu FC varovalo Barcelonu, že Philippe Coutinho nikam neodíde ani v zimnom transferovom okne. (Sunday Mirror)

LIVERPOOL: Liverpool zabojuje o získanie Faouziho Ghoulama z SSC Neapol. (Sunday Express)

WEST HAM: West Ham United si bude o pár mesiacov brúsiť zuby na útočníka Lukasza Teodorczyka z Anderlechtu. (Sunday Mirror)

NEWCASTLE: Newcastle United by rád angažoval talentovaného obrancu Slavie Praha Jakuba Jugasa. (Sunday Mirror)

CHELSEA: Antonio Conte na konci sezóny opustí Chelsea a vráti sa do Talianska. Záujem má AC Miláno. (Sunday Mirror)

MANCHESTER UNITED: Švédsky útočník Zlatan Ibrahimovič by sa mohol vrátiť do kolotoča zápasov v úvode decembra. (Sunday Express)