Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.10.)

nedeľa, 8. október 2017 11:43 | Autor: Jakub Vaverka

Sergio Aguero
Sergio Aguero | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Real Madrd loví v Tottenhame

Španielsky denník Marca prišiel s informáciou, podľa ktorej sa vraj úradujúci víťaz Ligy majstrov Real Madrid zameral na dvojicu hráčov londýnskeho Tottenhamu. Do hlavného mesta Španielska by vraj mohli putovať hviezdni futbalisti Harry Kane a Dele Alli. Spurs by mohlo na ich odchode zarobiť približne 300 miliónov eur, ktoré by investovali do rekonštrukcie White Hart Line.

Arsenal chce uchmatnúť rivalovi oporu

Podľa bulvárneho denníku The Sun sa londýnsky Arsenal začal seriózne zaujímať o francúzskeho reprezentanta Anthonyho Martiala z konkurenčného Manchestru United. The Gunners sú vraj svojmu rivalovi v boji o titul ochotní ponúknuť za technicky zdatného Martiala rovných 50 miliónov libier. Red Devils s Kanoniermi obchodovať neplánujú.

Arda Turan do Premier League?

Kritizovaný turecký reprezentant Arda Turan by sa vraj mohol v zimnom prestupovom období sťahovať do anglickej Premier League. Informácie priniesol denník The Sun, ktorý tvrdí, že stredopoliara FC Barcelona pozorne sleduje Arsenal. Turan si vraj uvedomil, že jeho dni na Camp Nou sú zrejme zrátané.

Sergio Aguero do AC Miláno?

Podľa správ z The Sun by sa argentínsky útočník Sergio Aguero mohol v úvode nového roka sťahovať do talianskej Serie A. Oporu Manchestru City a jedného z najlepších hráčov anglickej Premier League malo zamerať AC Miláno. Milánčania sú pripravení za „Kuna“ zaplatiť rovných osemdesiat miliónov eur.

Alexis Sanchez na lane City

Ak by Etihad Stadium opustil Sergio Aguero, na jeho miesto by mohol prísť čilský zakončovateľ Alexis Sanchez. Denník Daily Mail píše, že Čiľan je na odchode z Arsenalu, pričom Sky Blues sú ochotní za jeho služby minúť v januárovom prestupovom okne 20 miliónov libier. Sanchez sa v lete stane voľným hráčom a môže odísť zadarmo.

Antonio Conte skončí v Chelsea

So šokujúcimi informáciami prišiel denník Sunday Mirror. Novinári z tohto plátku tvrdia, že taliansky tréner Antonio Conte po tejto sezóne skončí na lavičke londýnskej Chelsea a vráti sa do talianskej Serie A. Obrovský záujem o jeho služby má hlavne AC Miláno, pričom Contemu údajne chýba rodná krajina a atmosféra najvyššej súťaže na Apeninskom polostrove.