Main Content

Bizarné striedanie Tima Wernera v Lige majstrov: Jednoducho nezniesol ten hluk!

streda, 27. september 2017 12:13 | Autor: Martin Gregor

Timo Werner
Timo Werner | zdroj: TASR

Mladá hviezda RB Lipsko Timo Werner striedal v utorňajšom zápase Ligy majstrov na pôde Besiktasu Istanbul z bizarného dôvodu.

Zápasy na tureckých štadiónoch majú vždy vybičovanú atmosféru. V utorok sa o tom presvedčili aj futbalisti nemeckého klubu RB Lipsko, ktorí na horúcej tureckej pôde prehrali 2-0.

Najhoršie bude na tento duel spomínať Timo Werner, 21-ročná hviezda hostí, ktorý striedal na vlastné želanie už v 31. minúte.  

Dôvod je prostý, hluk, ktorý vytvárali na štadióne domáci fanúšikovia Besiktasu, nedokázal zniesť. Bolo mu z neho zle.  

Timo Werner po zápase vysvetlil tureckým novinárom svoje striedanie: ,,Nikdy som takú atmosféru nezažil. Nedokázal som sa sústrediť na zápas. Žiadal som náš tím, aby mi dali štuple do uší, ale ani to mi nepomohlo. Stále sa necítim príliš dobre.”  

,,Je nemožné pripraviť váš tím na atmosféru ako je táto. Ten zvuk bol ohlušujúci,“ povedal po stretnutí kormidelník hostí Ralph Hasenhuttl, ktorý nemal na Wernera za jeho rozhodnutie striedať ťažké srdce. 

Besiktas Istanbul je po úvodných dvoch kolách na čele skupiny G s plným počtom bodov. Druhé je FC Porto s 3 bodmi, na tretej a štvrtej priečke majú Lipsko a AS Monaco po bode.