Main Content

Majiteľ PSG ponúka Cavanimu 1 milión eur, ak kopanie penált prenechá Neymarovi

pondelok, 25. september 2017 11:43 | Autor: Dávid Lech

Edinson Cavani & Neymar
Edinson Cavani & Neymar | zdroj: TASR

Konflikt zo zápasu 6. kola Ligue 1 medzi Edinsonom Cavanim a Neymarom pri exekúcii penalty má nečakanú dohru. Do celej situácie sa rozhodol prehovoriť majiteľ Parížu Saint-Germain.

Podľa dostupných informácií je v šatni PSG stále dusná atmosféra. Harmóniu narušil konflikt medzi ofenzívnymi hviezdami zo 6. kola v súboji proti Olympique Lyon. Paríž mal k dispozícii penaltu, kopať ju chcel hviezdny Neymar, no Edinson Cavani jeho snahu postaviť si loptu na biely bod ihneď zavrhol, čo Neymara urazilo.

Do celej situácie sa napokon rozhodol prehovoriť majiteľ klubu Nasser Al-Khelaifi. „Majiteľ PSG ponúkol Cavanimu bonus vo výške 1 milióna eur, aby prenechal Neymarovi kopanie penált,“ píše vo svojom titulku stránka en.as.com.

Al Khelaifovi však snaha vyriešiť tento problém prostredníctvom peňazí nevyšla, pretože Cavani podľa El Pais túto ponuku odmietol.

Vo vlaňajšej sezóne nastrieľal v domácej lige 35 gólov v 36 stretnutiach a aktuálne má po 7 dueloch na konte 7 gólov, čo je o 3 viac ako Neymar. Cavani má v zmluve klauzulu, podľa ktorej dostane bonus milión eúr ak sa stane najlepším strelcom sezóny v Ligue 1.