Main Content

Hlasy trénerov a hráčov po ďalšej prehre Slovana v KHL

streda, 20. september 2017 22:16 | Autor: TASR

Miloš Říha
Miloš Říha | zdroj: TASR

Hlasy po zápase:

Ivan Švarný, obranca Slovana: "Zápas sa mi veľmi ťažko hodnotí. Zranenia sa stávajú aj iným tímom, na to sa nedá vyhovárať, ale ten náš výkon... Totálna frustrácia."

Radek Smoleňák, autor tretieho gólu Slovana: "Zápas nebol z našej strany úplne zle rozohraný. Súpera sme dostali na koňa tým, ako sme hrali. Boli tam aj pozitívne veci, ale ak inkasujete šesť gólov, tak je ten zápas jednoducho zlý. Čo sa týka vylúčení, samozrejme, rozhodcovia nám v tom nepomáhajú, no je to najmä o našej nedisciplinovanosti. Súboje hráme na pol plynu a s hokejkou. Nie je to o trénerovi, či rozhodcoch, ale o nás samých."

Juraj Mikúš, autor prvého gólu Slovana: "Neboli sme dostatočne agresívni pred našou bránkou. Dali sme šťastný druhý gól na 2:1, také góly sa často nevidia, mohli sme to upokojiť, vzápätí sme inkasovali... Je to škoda, ťažko sa mi k tomu vyjadruje. Zápas bol minimálne dve tretiny hrateľný, v tej tretine sme trochu vybuchli."

Miloš Říha, tréner Slovana: "Začali sme dobre, ale zápas sme nezvládli takticky. Nemôžeme proti takému silnému súperovi otvoriť hru. Za stavu 2:1 sme mali spústu šancí, celé mužstvo sa začalo hrnúť dopredu, aj obrancovia a dostávali sme z toho góly. Výsledok je pre nás ťažký, ale myslím si, že Kazaň vyhrala zaslúžene."

Zinetula Biľaletdinov, tréner Kazane: "Bol to zaujímavý zápas, obe mužstvá dali veľa gólov. Som spokojný s výkonom môjho tímu."