Main Content

Vo Fortuna lige padol ďalší tréner, Praženica nevydržal ani 5 mesiacov

utorok, 19. september 2017 16:38 | Autor: Filip Chudý

Karol Praženica
Karol Praženica | zdroj: TASR

Futbalisti Podbrezovej si budú musieť zvykať na staronového trénera, keďže vedenie urobilo ďalšiu trénerskú zmenu.

V tomto ročníku Fortuna ligy sa udiala tretia trénerská výmena. Po Ivanovi Vrabcovi a Martinovi Ševelovi, ktorých Senica a Trenčín prepustili minulý týždeň, sa tretím odvolaným koučom stal Karol Praženica v Podbrezovej.

„Vedenie FK Železiarne Podbrezová ku dnešnému dňu ukončilo spoluprácu s doterajšími trénermi družstva mužov Karolom Praženicom a Jánom Gajdošíkom. Obom trénerom aj touto cestou ďakujeme za odvedenú prácu pri mužstve a prajeme v ďalšej trénerskej kariére veľa úspechov,“ píše sa na stránke klubu.

Web zpfutbal.sk ďalej informuje, že utorkový fortunaligový zápas medzi FK Železiarne Podbrezová - 1.FC Tatran Prešov už bude viesť nová trénerská dvojica Marek Fabuľa a Miroslav Guza.

Toto duo sa tak do Podbrezovej vracia iba po necelých piatich mesiacoch, keďže ich vedenie „železiarov“ odvolalo koncom apríla.

Vtedy boli Horehronci na treťom mieste tabuľky. Nakoniec skončili na piatej priečke a miestenka do Európskej ligy im ušla až v poslednom kole minulej sezóny. Aktuálne sú na predposlednom mieste tabuľky.