Main Content

Reakcie hráčov Slovana a trénera Říhu na prehru vo Vladivostoku

utorok, 12. september 2017 08:01 | Autor: TASR

Miloš Říha
Miloš Říha | zdroj: TASR

Hokejisti Slovana Bratislava prehrali na ľade Admiralu Vladivostok 1:2 po samostatných nájazdoch. Prečítajte si ohlasy Slovanistov po zápase. 

Hlasy po zápase:

Miloš Říha, tréner Slovana (zdroj: hcslovan.sk): "Opäť sme odohrali zápas, v ktorom sme hrali miestami veľmi dobre, no zároveň sme často robili aj zbytočné chyby. Pozitívne je, že máme aspoň bod. Negatívna je strelecká nemohúcnosť v nájazdoch, extra bod z nich nám chýba."

Cam Barker, obranca Slovana: "Sme radi za bod. Konečne mi to tam padlo, mal som počas sezóny niekoľko šancí. Bol som trpezlivý, snáď to už z mojej strany pôjde a bude to lepšie."

Marek Viedenský, útočník Slovana: "Bod po dvanásťhodinovom lete je celkom fajn. Opäť sme mali fázy, keď sme vypli, ale potom sme opäť začali hrať a udržali sme to, čo je dobré do ďalších zápasov. Nájazdy sú už vabank, ak v nich nedáme gól, nemôžeme zvíťaziť." Jakub Štěpánek, brankár Slovana: "Bolo to náročné. Vôbec som nespal, preto som prekvapený, že som sa cítil celkom dobre. V tretej tretine nás súper zamkol, aj preto sme si vzali oddychový čas, aby sme sa mohli vydýchať. Škoda prehry, ale musíme byť radi aspoň za záver, keď sme dokázali dotlačiť do bránky ten jeden gól."