Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.9.)

pondelok, 11. september 2017 10:04 | Autor: Jakub Vaverka

Timo Werner
Timo Werner | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Monako nemá dôvod predávať

Vedenie AS Monako odkázalo londýnskemu Arsenalu, ktorý chystá 92 miliónov libier na kúpu francúzskeho stredopoliara Thomasa Lemara, že tento hráč nie je na predaj. Kniežatá vraj nemajú dôvod 21-ročný obrovský talent predávať, pretože momentálne nemajú finančné problémy a peniaze nepotrebujú. Informoval britský denník Daily Express.

Real Madrid ide po Wernerovi

Španielsky denník AS odvolávaný na plátok Jugones tvrdí, že gigant Real Madrid urobí všetko preto, aby získal talentovaného Tima Wernera z Red Bullu Lipsko. Werner patrí medzi najsledovanejších hráčov v nemeckej Bundeslige a záujem o jeho služby je vo viacerých kútoch Európy. RB Lipsko ale svoje opory prakticky nepredáva.

Chelsea sa zaujíma o Vidala

Londýnska Chelsea sa podľa denníka Daily Express pokúsi v zimnom prestupovom okne získať skúseného stredopoliara Artura Vidala, ktorého budúcnosť v bavorskom veľkoklube Bayerne Mníchov nie je práve najistejšia. Čiľan bol spájaný s transferom do Premier League spájaný už v lete, no nakoniec k nemu nedošlo. Záujem malo prejaviť aj AC Miláno.

Suarez verí, že Messi ostane

Uruguajský útočník FC Barcelona Luis Suarez verí, že jeho spoluhráč Lionel Messi podpíše s katalánskym veľkoklubom nový kontrakt a zostane na Camp Nou ešte niekoľko rokov. Podľa Daily Express si „El Pistolero“ myslí, že argentínsky reprezentant s číslom desať má Barcelone stále s určitosťou čo ponúknuť.

Dybala opustí Juventus Turín

Futbalový agent Mino Raiola pre RaiSportprehlásil, že si myslí, že argentínsky útočník Paulo Dybala skôr, či neskôr opustí Juventus Turín. Dybala patrí medzi najžiadanejších futbalistov na súčasnom trhu, pričom o jeho služby majú dlhodobo veľký záujem Manchester City, FC Barcelona a Real Madrid.