Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.9.)

pondelok, 11. september 2017 10:01 | Autor: Jakub Vaverka

Alex Ferguson
Alex Ferguson | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CRYSTAL PALACE: Roy Hodgson by mal na poste trénera Crystal Palace vystriedať Franka De Boera. (Daily Mail)

WATFORD: Daryl Janmaat je presvedčený, že Watfordu sa môže podariť udržať výkonnosť na vysokej úrovni veľmi dlho. (Daily Mail)

ARSENAL: Tréner Arsenalu Arsene Wenger priznal, že v roku 2002 mohol v Manchestri United nahradiť Sira Alexa Fergusona, ale ponuku odmietol. (Daily Mirror)

CHELSEA: Tréner Chelsea Antonio Conte si myslí, že jeho zverenec N´Golo Kanté je najlepší hráč v Premier League. (Daily Mirror)

MANCHESTER CITY: Kevin De Bruyne po výhre Man City nad Liverpoolom 5:0 prehlásil, že Citizens ukázali, že vedia zvládať veľké zápasy. (Daily Mirror)

MANCHESTER CITY: Brankár Man City Claudio Bravo si myslí, že Sadio Mané z LFC sa mohol vyhnúť zrážke s gólmanom Edersonom. (Daily Mirror)

CHELSEA/LIVERPOOL: Chelsea a Liverpool sledujú talentovaného mladíka Sebastiana Caceresa z Uruguaja. (The Sun)

MANCHESTER CITY: Borussia Dortmund získala po Jadonovi Sanchovi ďalšieho mladíka z Manchestru City – Denzeila Boadua. (The Sun)

ARSENAL: AS Monako vraj nepredá Thomasa Lemara za žiadnu cenu, pretože Kniežatá údajne peniaze nepotrebujú. (Daily Express)

CHELSEA: Chelsea sa vraj stále zaujíma o záložníka Artura Vidala z Bayernu Mníchov. (Daily Express)