Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera División (10.9.)

nedeľa, 10. september 2017 10:31 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi
Lionel Messi | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

BARCELONA: Bývalý tréner FC Barcelona Luis Enrique by mohol začať pôsobiť v čínskej najvyššej súťaži. (The Sun)

BARCELONA: Niekdajší zakončovateľ FC Barcelona Eidur Gudjohnsen sa rozhodol po 23 rokoch ukončiť aktívnu kariéru. (The Sun)

BARCELONA: Otec Andrésa Iniestu prezradil, že jeho syn nebude nosiť počas svojej kariéry iný dres, ako ten barcelonský. (The Sun)

BARCELONA: Samotný Iniesta povedal, že či už odíde alebo ostane, Barcelona bude navždy jeho domovom. (Marca)

BARCELONA: FC Barcelona je lídrom La Ligy s plným počtom bodov a impozantným skóre 9:0. Katalánci včera v derby zdolali Espanyol 5:0, Messi si zapísal hetrik.

BARCELONA: Pre Lionela Messiho sa jednalo už o 38.hetrik v drese Barcelony a 42.hetrik v kariére celkovo.

BARCELONA: Športový riaditeľ FC Barcelona Robert Fernandez prehlásil, že Andrés Iniesta ostane v Barcelone. (Marca)

BARCELONA: Útočník Luis Suarez komentoval hetrik Lionela Messiho so slovami, že je mu cťou hrať s najlepším hráčom na svete. (Marca)

REAL MADRID: Real Madrid po domácej remíze s Valenciou 1:1 opäť iba remizoval, keď si neporadil s Levante a získal bod po výsledku 1:1.

REAL MADRID: Kormidelník Bieleho Baletu Zinedine Zidane prehlásil, že jeho mužstvo jednoducho musí hrať lepšie. (Marca)

REAL MADRID: Mladík z kádra Merengues Theo Hernandez si myslí, že Los Blancos potrebujú návrat Cristiana Ronalda ako soľ. (Marca)

REAL MADRID: V závere zápasu bol za surovosť vylúčený obranca Marcelo, ktorý bude Bielemu Baletu chýbať v dueli na pôde Realu Sociedad.

ATLÉTICO: Spokojnosť nezavládla ani v Atléticu, ktoré na ihrisku Valencie iba remizovalo 0:0 a stráca na Barcelonu, rovnako ako Real, štyri body po troch kolách.