Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.9.)

nedeľa, 10. september 2017 10:15 | Autor: Jakub Vaverka

Antoine Griezmann
Antoine Griezmann | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Griezmann do United?

Anglický denník Daily Star prišiel s informáciou, podľa ktorej je Manchester United ochotný v najbližšom prestupovom období ponúknuť Atléticu Madrid za francúzskeho zakončovateľa Antoinea Griezmann rovných sto miliónov libier. Hráča by mal k prestupu presvedčiť samotný tréner Devils José Mourinho.

Sterling v hľadáčiku Arsenalu

Podľa správ z plátku Daily Mail je vraj anglický reprezentant Raheem Sterling pod drobnohľadom londýnskeho Arsenalu. Sterling sa v tejto sezóne musí zmieriť s tým, že v Manchestri City nedostáva toľko priestoru, ako by si prial, čo by vraj mohlo viesť k jeho odchodu z Etihad Stadium.

Manchester City ide po Tobym

Denník The Sun píše, že Manchester City pracuje na príchode belgického reprezentanta Tobyho Alderweirelda. Alderweireld nie je spokojný s podmienkami svojho kontraktu v Tottenhame Hotspur, pričom vraj podpíše novú zmluvu alebo odíde inam. V City by sa mohol stať nástupcom Vincenta Kompanyho.

Costa odchádza do Madridu

Útočník londýnskej Chelsea Diego Costa odsťahoval svojich rodinných príslušníkov do španielskej metropoly Madridu, čo len nahráva špekuláciám o jeho pripravovanom návrate do madridského Atlética. Podľa The Sun by malo byť všetko hotové najneskôr v zime.

Coutinho chcel odísť

Brazílsky krídelník Philippe Coutinho je podľa Don Balón dotknutý správaním vedenia Liverpoolu FC, ktoré ho v letnom prestupovom období odmietlo pustiť do FC Barcelona. Coutinho si odchod do Španielska naozaj veľmi prial, no klub ho jednoducho neuvoľnil.

Juventus chce Van Dijka

Denník the Mirror zverejnil report, na základe ktorého sa o holandského obrancu Virgila Van Dijka bude v zimnom prestupovom období zaujímať turínsky Juventus. Stará Dáma by chcela po odchode Leonarda Bonucciho skvalitniť svoju obranu a bek Southamptonu sa javí ako vhodná alternatíva.