Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.9.)

nedeľa, 10. september 2017 10:26 | Autor: Jakub Vaverka

N´Golo Kanté
N´Golo Kanté | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY/TOTTENHAM: Tréner Manchestru City Pep Guardiola by rád získal obrancu Tobyho Alderweirelda z Tottenhamu Hotspur. (The Sun)

CHELSEA: Londýnska Chelsea môže čeliť sankciám zo strany futbalovej asociácie FA za antisemitské chorály svojich fanúšikov. (The Sun)

NEWCASTLE: Majiteľ NUFC Mike Ashley ponúkol svojim hráčom bonusy vo výške 20 miliónov libier, ak vyhrajú v tejto sezóne FA Cup. (The Sun)

CHELSEA:Návrat útočníka Diega Costu z Chelsea do Atlética Madrid by mohol byť reálnejší, ako by sa mohlo zdať. (The Sun)

SOUTHAMPTON: Holandský obranca Virgil Van Dijk by sa mal do tréningového procesu Southamptonu zapojiť už v pondelok. (The Sun)

CHELSEA: Bývalý útočník londýnskej Chelsea Eidur Gudjohnsen po 23 rokoch ukončil aktívnu kariéru.

WEST HAM: Vedenie West Hamu United by chcelo nahradiť trénera Slavena Biliča Mauriziom Sarrim z Neapola. (Sunday Express)

CHELSEA/LEICESTER: N´Golo Kanté včera skóroval proti Leicestru City a rozhodol o troch bodoch pre Chelsea. Z úcty k svojmu bývalému klubu svoj presný zásah neoslavoval. (Sunday Express)

ARSENAL: Tréner Arsenalu Arsene Wenger tvrdí, že Alexis Sanchez sa plne sústreďuje na svoje pôsobenie v londýnskom celku. (Sunday Express)

MANCHESTER UNITED: Manchester United chce v zimnom prestupovom období zabojovať o získanie Thomasa Lemara z AS Monako. (Sunday Mirror)

SOUTHAMPTON: Juventus Turín je ďalším tímom, ktorý sa pokúsi získať holandského obrancu Virgila Van Dijka z v januárovom prestupovom okne. (Sunday Mirror)

MANCHESTER UNITED: Red Devils včera po prvý raz v novom ročníku stratili body, keď iba remizovali na ihrisku Stoke City 2:2. (Sunday Mirror)