Main Content

Hlasy trénera Országha a hráčov Banskej Bystrice po ďalšej prehre v Lige majstrov

sobota, 2. september 2017 05:05 | Autor: TASR

Hlasy trénera Országha a hráčov Banskej Bystrice po ďalšej prehre v Lige majstrov
Hlasy trénera Országha a hráčov Banskej Bystrice po ďalšej prehre v Lige majstrov | zdroj: © TASR

Banská Bystrica 1. septembra (TASR) - Prečítajte si hlasy trénera Vladimíra Országha a hokejistov Banskej Bystrice po ďalšom neúspešnom súboji v Lige majstrov:

Hlasy po zápase LM Bystrica - Wolfsburg (0:1)

Vladimír Országh, tréner B. Bystrice: "Bol to vyrovnaný zápas a aj výsledok hovorí za všetko. Rozhodovali detaily a my sme urobili o niečo viac chýb. Mali sme šance, gól nepadol, no je pozitívne, že sme vyhrávali viac osobných súbojov ako v predchádzajúcich zápasoch. Aj v defenzíve sa objavilo viac zodpovednosti, zlepšili sa oslabovky, zlé je, že v presilovkách sa aj naďalej trápime. Chalani bojovali, makali, a to je dobre. Len tie góly nie a nie strieľať, pri šanciach sme dosť špekulovali. My v zostave hľadáme neustále optimálne zloženie, máme nové mužstvo a zosúladiť formácie nemožno zo dňa na deň."

Mário Lunter, útočník B. Bystrice: "Hralo sa mi po polroku dobre, aj šance som mal, len mrzí, že som ich nepremenil. V oslabovkách to bolo o super robote, v presilovkách horšie. Máme neustále na čom pracovať a dúfam, že nám aj góly začnú padať. Rozhodujú detaily, ja som na konci strelil žŕdku, mrzí to, všetko by sme si mali vynahradiť v nedeľu proti Salzburgu."

Miloš Bubela, útočník B. Bystrice: "Bol to vyrovnaný zápas, bez nášho gólu, takto sme nemohli vyhrať. Aj v presilovkách sme sa nepresadili, dosť sme v nich pohoreli. Mali sme veľa šancí, z ktorých sme mali skórovať. Tak ako sme prehrali, mohli sme aj vyhrať, v šanciach sa treba viac oprieť, viac sa tlačiť do bránky."