Main Content

Agent Marca Verrattiho prezradil, kam by sa mali pred sezónou uberať hráčove kroky

sobota, 10. jún 2017 14:52 | Autor: Jakub Vaverka

Agent Marca Verrattiho prezradil, kam by sa mali pred sezónou uberať hráčove kroky
Agent Marca Verrattiho prezradil, kam by sa mali pred sezónou uberať hráčove kroky | zdroj: © TASR

Taliansky reprezentant Marco Verratti bude patriť v letnom prestupovom období medzi najžiadanejších hráčov na trhu. Technicky zdatný stredopoliar momentálne nevie, či bude pôsobiť v Paríži aj najbližšom ročníku.

Momentálne je Verrattiho budúcnosť v otáznikoch. Viac svetla do celej veci sa snažil priniesť hráčov agent Donato Di Campli. „Juventus sa toto leto určite pokúsi urobiť niečo špeciálne,“ prináša agentove slová Football Italia. „Verratti? Vôľa PSG je udržať ho v Parku Princov za každú cenu.“

Zástupca Marca Verrattiho však jasne deklaroval, že peniaze nie sú pre talianskeho stredopoliara hlavnou motiváciou. „Momentálne je to jednoznačné, peniaze nie sú všetko. Potrebuje sa zlepšovať a počas posledných štyroch  piatich rokov tento francúzsky klub neurobil preňho dostatok.“

Di Campli reagoval predovšetkým na medializovaný interes turínskeho Juventusu. „Juventus je atraktívnejší ako PSG, pretože sú šampióni svojej krajiny. Víťazov priťahujú víťazi,“ prehlásil jeden z najznámejších talianskych agentov.

Marco Verratti patrí medzi najkvalitnejších záložníkov v súčasnom futbale, pričom okrem Juventusu Turín by ho vo svojom kádri chceli taktiež vidieť kouč anglického šampióna Chelsea Antonio Conte či kormidelník FC Barcelona Ernesto Valverde.