Main Content

Chelsea sa údajne dohodla s hviezdou AS Monaco!

streda, 22. marec 2017 13:40 | Autor: Jakub Mihálik

Chelsea sa údajne dohodla s hviezdou AS Monaco!
Chelsea sa údajne dohodla s hviezdou AS Monaco! | zdroj: © TASR

Španielsky novinár Guillem Balague informoval o dohode Chelsea s jedným z najobletovanejších hráčov AS Monaco.

Klub z monackého kniežatstva v tejto sezóne udivuje, či už vo francúzskej Ligue 1, kde vediet ligovú tabuľku a chce konečne zosadiť z trónu dominantné PSG, ale aj v Lige majstrov, kde zverenci Leonarda Jardima postúpili už do štvrťfinále Ligy majstrov, a tak nečudo, že o hráčov relatívne mladého tímu je vo svete futbalu obrovský záujem. 

Popri supertalentovanom Kylianovi Mbappem, portugalskom tvorcovi hry Bernardovi Silvovi či duu krajných obrancov Fabinho a Benjamin Mendy, bol v uplynulých týždňoch veľmi obletovaný aj defenzívny stredopoliar Tiemoue Bakayoko. 

Po tom, čo záujem prejavi Manchester United, sa v médiách objavila správa, že francúzsky reprezentant preferuje Stamford Bridge pred Old Trafford. V stredu vyšiel rešpektovaný španielsky novinár Guillem Balague so správou, podľa ktorej Bakayoko nakoniec naozaj zakotví na Stamford Bridge. 

Antonio Conte tak môže vytvoriť možno najlepší stred poľa na svete, keď k ospevovanému N´Golovi Kantému môže pridať jedného z najnádejnejších hráčov na tejto pozícii. Chelsea a Bakayoko sa údajne dohodli na podmienkach zmluvy a spečateniu prestupu bráni už len dohoda medzi Chelsea a Monakom.