Main Content

Mayweather zaútočil na McGregora. Bude Ír reagovať?

pondelok, 23. január 2017 14:00 | Autor: Jakub Vaverka

Mayweather zaútočil na McGregora. Bude Ír reagovať?
Mayweather zaútočil na McGregora. Bude Ír reagovať? | zdroj: © TASR

Uplynulé týždne vo svete bojových športov sú venované možnosti vzájomného zápasu boxerskej legendy Floyda Mayweathera a írskeho zápasníka MMA Conora McGregora. Americký boxer, ktorý je oficiálne už na dôchodku, sa najnovšie pustil do kontroverzného Íra.

Prezident UFC Dana White deklaroval, že je ochotný celý vzájomný duel oboch hviezd financovať, pričom by aktérom zaplatil zhodne po 25 miliónov dolárov. Mayweatherovi sa nepáči na jeho pomery nízka základná čiastka. Na druhej strane, pre McGregora by išlo o najväčší zárobok v doterajšej kariére.

Populárny boxer sa pustil do Íra na sociálnej sieti Instagram, kde zverejnil na svojom profile príspevok: „Pred tým, ako budeš žiadať 25 miliónov, buď cenný ako 25 miliónov. Máš tam 2 a máš tam aj 5, to je fakt, ale chcel si povedať 2,5 milióna, nie 25.“ 

Mayweatherovi sa nepáči, že McGregor, ktorý doteraz zarobil za zápas maximálne 3 milióny, má brať za tento súboj rovnakú čiastku ako on.

Floyd Mayweather referoval na aktuálnu hodnotu Conora McGregora, ktorá podľa oficiálnych zdrojov predstavuje 2,5 milióna dolárov. Na druhej strane Američan je hodný až 650 miliónov dolárov.

Za posledné dni nešlo o prvý útok Mayweathera na írskeho zápasníka. McGregor je v poslednej dobe až podozrivo krotký a vyhýba sa mediálnemu šumu. Dá sa však očakávať, že ak ho boxerská legenda s bilanciou 49 zápasov- 49 výhier neprestane cez médiá provokovať, môžeme sa tešiť z Írovej na strany na ostrú odpoveď.