Main Content

Bratislavský VK STU zanikol, nahradí ho Volley Team

streda, 8. jún 2011 14:00 | Autor: TASR

V budúcej sezóne najvyššej slovenskej volejbalovej súťaže mužov už nebude figurovať VK STU Bratislava.

Od pondelka 6. júna má klub nový názov Volley Team Bratislava. Informuje o tom stredajšie vydanie denníka Šport. "Zmena je marketingovo súčasťou nového imidžu. Hľadáme generálneho partnera, ktorého meno by nový názov klubu rozšíril," cituje spomínaný zdroj Branka Pistoviča, ktorý bude hlavným trénerom družstva a zároveň vystupuje v pozícii generálneho manažéra klubu.

Volley Team Bratislava bude hrávať svoje domáce zápasy v športovej hale PKO. Bude tak po mužoch VKP a ženách Doprastavu už tretím extraligovým družstvom s domicilom na tejto adrese. Branko Pistovič si za svojho asistenta vybral šesťnásobného víťaza ankety Volejbalista roka na Slovensku Richarda Nemca. Jeho bývalý spoluhráč z reprezentácie bol členom kádra piateho tímu konečného poradia v extralige už v uplynulej sezóne, teraz bude v dvojrole hráča i trénerského asistenta.

Prvou známou posilou družstva je 31-ročný nahrávač Martin Mikula, ktorý prichádza z Myjavy. Ide o hráča s bohatými skúsenosťami z pôsobenia v Česku, Maďarsku, Rakúsku, Francúzsku, Španielsku a Turecku. "Máme vyhliadnuté i ďalšie posily, ale musíme ich príchody doriešiť zmluvne," uzavrel pre Šport Branko Pistovič.

© WEBNOVINY