Main Content

Na Svetovom pohári ide do tuhého! Vybojujú si Európania rozhodujúci zápas?

streda, 28. september 2016 15:06 | Autor: Martin Gregor

Na Svetovom pohári ide do tuhého! Vybojujú si Európania rozhodujúci zápas?
Na Svetovom pohári ide do tuhého! Vybojujú si Európania rozhodujúci zápas? | zdroj: © TASR

Tím Európy je v situácii, kedy musí zvíťaziť, takže sa dá očakávať poriadna mela! Tento fakt si určite uvedomuje aj výber Kanady, ktorý bude chcieť o všetkom rozhodnúť v najkratšom možnom čase.

Podarí sa Európanom otupiť kanadské ostrie a posunúť finálovú sériu do posledného zápasu? Rozhodne sa v priamom prenose na TV Tipsport!

Prvá bitka týchto mančaftov dopadla podľa papierových predpokladov. Bookmakeri sa teda nemýlili a situáciu odhadli správne. Bude tak aj v druhom finálovom zápase alebo im Tatar a spol. pripravia „prekvapko“? Kurz na výhru Európy je ozaj lákavý. Veríte im? V Tipsporte si môžete na nich tipnúť v hodnote 11,10:1!

A ako toto prestížne meranie síl vidí najväčšia tipérska komunita? 88% jej členov očakáva výhru javorového listu! Aký výsledok tipujete vy?

Stratég hojgden24 vo svojej analýze napísal: „Európa sa bude musieť celý zápas tlačiť do brány, takže si myslím, že tie 2 góly by mohli dať. V kanadskom prípade o tom nepochybujem.“ Jeho tip je každý tím sa presadí minimálne dvakrát pri kurze 2,00! Čo vy na to?

Navštívte aj vy Tiket arénu a využite šancu dostať sa k precízne vybratým tipom od skúsených borcov! Ešte nie ste súčasťou najväčšej tipérskej komunity? Zaregistrujte sa TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!