Main Content

Gareth Bale je letnou prioritou PSG

nedeľa, 13. marec 2016 11:33 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale je letnou prioritou PSG
Gareth Bale je letnou prioritou PSG | zdroj: © TASR

Futbalová sezóna 2015/2016 pomaly speje do svojho finále a stále viac silnejú prestupové špekulácie týkajúce sa najväčších európskych hviezd. Jedna z najnovších sa týka waleského reprezentanta Garetha Balea, ktorý je spájaný s možným letným odchodom zo španielskej metropoly.

26- ročný krídelník Gareth Bale, ktorý dlhú časť aktuálnej sezóny laboroval so zranením, je konečne späť a Bielemu Baletu by mal pomôcť v náročnom závere ročník. Real sa plánuje sústrediť predovšetkým na Ligu majstrov, kde postúpil do štvrťfinále. Naraziť okrem iných celkov môže aj na francúzske PSG, ktoré vyradilo Chelsea.

Práve Paríž Saint- Germain sa podľa britského denníka The Telegraph zaujíma o služby jednej z najväčších hviezd Los Merengues. Podľa informácií spred niekoľkých týždňov má byť popri Ronaldovi práve Bale hráčom, na ktorom má Zinedine Zidane budovať tím Los Blancos. Ak však v lete odíde inam, táto idea bude stratená.

Všetko závisí z veľkého percenta od rozhodnutia švédskeho útočníka Zlatana Ibrahimoviča. Hviezdnemu zakončovateľovi PSG končí po sezóne v Parku Princov zmluva, a ak ju nepredĺži, Parížania budú musieť hľadať posilu do ofenzívy. Podľa britskej tlače sa predstavitelia bohatého celku z mesta módy hodlajú zamerať práve na hviezdu z Walesu, ktorá si na Eure 2016 zmeria sily aj so slovenskými reprezentantmi.

Médiá v posledných týždňoch informovali o interese PSG o belgického záložníka Edena Hazarda z Chelsea a brazílskeho kanoniera Neymara z FC Barcelona. Momentálne je však pre katarskými miliónmi dotovaný celok najviac v kurze Bale, ktorého tohtosezónna bilancia predstavuje 19 odohratých zápasov, 14 presných zásahov a 11 asistencií na góly spoluhráčov.