Main Content

Seamus Coleman z Evertonu pomohol liečbe malého fanúšika

sobota, 12. marec 2016 10:36 | Autor: Jakub Vaverka

Seamus Coleman z Evertonu pomohol  liečbe malého fanúšika
Seamus Coleman z Evertonu pomohol liečbe malého fanúšika | zdroj: © TASR

Futbalisti zarábajú v súčasnosti nepredstaviteľné peniaze a stále viac z nich sa snaží pomáhať ľudom, ktorým nebolo na svete dopriate toľko šťastia ako im. Jedným z nich je Seamus Coleman z liverpoolskeho Evertonu.

Defenzívny univerzál tímu z Goodison Parku Seamus Coleman potvrdil, že nie je len srdciarom na ihrisku, ale aj dobrým človekom v reálnom živote. Portál 101greatgoals.com zverejnil hráčov príspevok pre malého fanúšika Evertonu, ktorého liečba je finančne veľmi náročná.

27- ročný obranca Karameliek sa zapojil do zbierky pre 6- ročného podporovateľa Evertonu menom Daire, ktorý trpím apertovým syndrómom,  čo spôsobuje deformáciu jeho lebky, kostry a ostatné problémy.

Cieľom zbierky, do ktorej sa Coleman zapojil bolo vyzbierať tisíc libier, ktoré mali pomôcť chlapcovej liečbe, zadák liverpoolskeho celku neváhal a na účet okamžite poslal 5000 libier. Ako sa bek k zbierke dostal?

Jeden z fanúšikov EFC ho označil na sociálnej sieti Twitter v príspevku ohľadom zbierky, kde dúfal, že by hráč mohol presvedčiť klub z Goodison Parku, aby chlapcovi pomohol. Coleman neváhal, nič nenechal na náhodu a chlapcovi okamžite pomohol použitím vlastných finančných prostriedkov.