Main Content

Z Instagramu: Réway spomínal na časy v Martine, Lintner sa učí sebadôvere

sobota, 20. február 2016 08:03 | Autor: Martin Gregor

Z Instagramu: Réway spomínal na časy v Martine, Lintner sa učí sebadôvere
Z Instagramu: Réway spomínal na časy v Martine, Lintner sa učí sebadôvere | zdroj: © TASR

Sociálna sieť Instagram sa po čase opäť zaplnila zaujímavými statusmi slovenských športovcov. Vyberáme tie najzaujímavejšie.

O úsmevný status sa postaral Martin Réway liečiaci sa po otrase mozgu, ktorý utrpel koncom januára vo švajčiarskej lige. 21-ročný slovenský talent si na Instagrame zaspomínal na rok 2009 a jeho pôsobenie v mládežníckych štruktúrach MHC Martin. Mal vtedy len 14 rokov.

Šéf Pro-Hokeja Richard Lintner sa po kritike, ktorá sa na jeho adresu v predchádzajúcich dňoch zniesla zo strany Žigmunda Pálffyho a najmä bývalého predsedu Disciplinárnej komisie SZĽH Jozefa Vrábela, začal zrejme priúčať sebadôvere. Alebo ide skôr o vtip? ,,To len pre prípad, že by mi chýbala sebadôvera,“ píše vo svojom statuse.


Opora HC Třinec skúsený útočník Tomáš Kopecký sa stretol v šatni s legendárnym českým hercom Pavelom Krížom, ktorého môžete poznať aj z legendárnych filmov Ako svet prichádza o básnikov, alebo Ako básnici prichádzajú o ilúzie.

Kapitán slovenskej 20-ky na nedávnych MS v tejto vekovej kategórii Christian Jaroš bojuje o pevné miesto v zostave Lulea HF. Podporiť ho v tom prišli do Švédska aj rodičia.

Richard Pánik zas kúsok voľného času využil na to, aby si s priateľkou lepšie prezreli Chicago. Od januárového prestupu z Toronta na to zatiaľ veľa času nemal.

Na záver to najlepšie - pozrite si peknú fotografiu odchovancov Spišskej Novej Vsi, ktorí boli súčasťou reprezentačného výberu Zdena Cígera na nedávnom Slovakia Cupe. Na fotke môžete vidieť bratov Hudáčkovcov, Martina Bakoša, Michala Sersena, Adama Jánošík a autora tohto statusu Pavla Skalického.