Main Content

Z Instagramu: Lintner si vystrelil z disciplinárky, spevák Škrtel a krásna Cibulková provokuje

utorok, 2. február 2016 13:26 | Autor: Martin Gregor

Z Instagramu: Lintner si vystrelil z disciplinárky, spevák Škrtel a krásna Cibulková provokuje
Z Instagramu: Lintner si vystrelil z disciplinárky, spevák Škrtel a krásna Cibulková provokuje | zdroj: Instagram

Za posledných pár dní zaplnili Instagram viaceré veľmi zaujímavé fotografie a videá od známych slovenských športovcov. Páni sa určite potešia z nádherných fotiek krásnej Dominiky Cibulkovej. Dobre sa pobavíte na spievaní Martina Škrtela, menšieho fóriku Richarda Lintnera na účet disciplinárnej komisie SZĽH a tiež na statuse Mareka Viedenského, ktorý ukázal ako to funguje na ruských hoteloch.

Vzťah šéfa Tipsport ligy s vedením SZĽH je stále napätý, čo dokazujú aj fotografie, ktoré zverejnil ,,Citrón'' na svojom Instagrame. Dlhé čakanie na výsledok disciplinárneho konania voči Ľubošovi Bartečkovi chronoligicky zdokumentoval prostredníctvom sledu vtipných fotografii.





Zábavné video zverejnil reprezentačný kapitán Martin Škrtel. Ten si spoločne s rodinkou zaspieval v aute hit od Pavla Hammela – ZRPŠ. ,,Pekný týždeň prajeme všetkým. Mimochodom sme úplne v poriadku :),” napísal Škrtel k vystúpeniu svojej rodiny.

Dobré správy prichádzajú zo Švajčiarska. Slovenský útočník Martin Réway zverejnil foto v obutých korčuliach s popisom: ,,Som šťastný, že som späť!“ Talentovaný reprezentant je tak zjavne už v poriadku po otrase mozgu, ktorý utrpel v nedávnom zápase NLA.

O ,,vzrúšo“ sa postarala krásna Dominika Cibulková. Tá v posledných dňoch zaujala najmä odvážnymi fotografiami pre pánsky magazín BREAK. Okrem toho pridala krátke video z verejného korčuľovania vo Viedni a z tréningu Sloveniek v NTC pred zápasom s Austráliou.

Slovenské fedcupové reprezentantky navštívili aj krasokorčuliarku exhibíciu na konci majstrovstiev Európy v  Bratislave. Spoločná fotografia s legendárnym Sabovčíkom nemohla chýbať.

Marek Viedenský pobavil fotografiou z hotelovej izby vo Vladivostoku. Center prvej formácie Slovana Bratislava ukázal, čo majú belasí robiť, ak začne v hoteli horieť. ,,Aj takéto skvosty nám prináša Vladivostok. Zo siedmeho poschodia po lane v prípade požiaru,“ napísal k fotke.

Nepochybne dobre sa mal v posledných dňoch útočník Detoritu Red Wings Tomáš Tatar. Ten si voľno počas prestávky NHL kvôli All-Star game spestril krátkou dovolenkou na tropickom ostrove v Karibskom Mori Svätý Martin. Spoločnosť mu robili kamaráti a nádherná priateľka misska Lucia Slaninková.