Main Content

Z Instagramu: Tatar a Jurčo ako volejbalisti, Lintner pracuje na All-Star a Weiterova ukazuje pozadie

sobota, 9. január 2016 12:36 | Autor: Martin Gregor

Z Instagramu: Tatar a Jurčo ako volejbalisti, Lintner pracuje na All-Star a Weiterova ukazuje pozadie
Z Instagramu: Tatar a Jurčo ako volejbalisti, Lintner pracuje na All-Star a Weiterova ukazuje pozadie | zdroj: © TASR

Po pár dňoch vám prinášame novú porciu najzaujímavejších fotografii, ktoré zverejnili na sociálnej sieti Instagram známi slovenskí športovci. Najnovší diel patrí najmä Tatarovi, Jurčovi, Cibulkovej, Lintnerovi, Skalickému, Viedenskému, Fáhervárymu, či fitnesske Weiterovej.

Richard Lintner usilovne pracuje na prípravách All-Star game Tipsport ligy, ktorý sa uskutoční v Nitre. ,,Nominácia pre AllStar. Je to fuška. Najradšej by som tam videl všetkých. Ešteže mi napomáha hlasovanie na Tipsportliga.hockey!,.“ napísal k fotografií s veľavravným výrazom.


Tomáš Jurčo a Tomáš Tatar zhodne zverejnili na Instagrame fotografiu z Huntington beach v Kalofornii, kde si spoločne zahrali volejbal. Tatar fotografiu aj vtipne okomentoval. ,,Výber sveta vo volejbale. Parádna výhra. Môžeme sa ďalej slniť. Trpaslík vedel urobiť vietor na site.“


Útočník Slovana Bratislava Pavol Skalický takto spomínal na študentské časy.


Jeho spoluhráč zo zostavy ,,belasých'' Marek Viedenský zas zverejnil milé video s novým prírastkom do rodiny – psom Terrym.


Na Slovensku máme hokejových talentov ako šafranu a preto nás predvčerom veľmi potešilo, keď sa Martin Fáherváry stal najmladším legionárom, ktorý kedy nastúpil v najvyššej švédskej hokejovej lige SHL – vo veku 16 rokov, 3 mesiacov a jedného dňa. Pripomínať mu to bude aj táto fotografia zo zápasu, o ktorú sa podelil s fanúšikmi na sociálnej sieti.


Tenistka Dominika Cibulková nás opäť potešila pohľadom na jej krásne vyšportované telo. Komentár ,,keď je život dobrý,'' hovorí za všetko.


Na záver tu máme známu slovenskú fitnessku s trošku „štipľavejšou“ fotografiou jej vyšportovaného pozadia. Takto spomínala na dovolenku v Thajsku Nikola Weiterová.