Main Content

Z Instagramu: Lintner hľadá sneh, krásky Cibulková a Hantuchová

utorok, 22. december 2015 13:00 | Autor: Martin Gregor

Z Instagramu: Lintner hľadá sneh, krásky Cibulková a Hantuchová
Z Instagramu: Lintner hľadá sneh, krásky Cibulková a Hantuchová | zdroj: © TASR

Po pár dňoch sme tu opäť s výberom najzaujímavejších fotografii, o ktoré sa podelili so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti Instagram slovenskí športovci. Nechýbajú zaujímavé fotky od Lintnera, Hantuchovej, Cibulkovej, Sagana, či Viedenského.

Šéf Tipsport ligy Richard Lintner si nedopraje oddych ani pred blížiacimi sa vianočnými sviatkami. Práve naopak, s Miroslavom Šatanom pracuje na príprave All-Star víkendu a v horách hľadá sneh.


Tradičným prispievateľom na Instagrame je Marek Viedenský. Útočník Slovana Bratislava predviedol svoje pekárske umenie. ,,Trošku som sa zahral na pekára a vytvoril trošku radosti na Vianoce,“ napísal k fotografii.


Krásna Diminika Cibulková sa s „followermi“ podelila o ďalšiu porciu zaujímavých fotografii z jej súkromia. Okrem záberov z pláže, či bazénu, nechala nazrieť aj do tréningovej prípravy a nezabudla pogratulovať ženskej legende tenisu  Chris Evertovej, ktorá v pondelok oslávila 61. narodeniny.


Dominika Cibulková nie je jedinou tenisovou kráskou pochádzajúcou spod Vysokých Tatier – dôkazom je aj čerstvá fotka Deniely Hantuchovej z jej Instagramu.


A na záver tu máme horúceho kandidáta na Športovca roka (vyhlasuje sa už dnes večer) Petra Sagana, ktorý sa pred pár dňami zúčastnil akcie vo francúzskych alpách, kde si vyskúšal na snehu špeciálne upravený bicykel.