Main Content

Z Instagramu: Z Lintnera si robia srandu jeho deti, Škrtel sa raduje z dresu Messiho

streda, 16. december 2015 14:18 | Autor: Martin Gregor

Z Instagramu: Z Lintnera si robia srandu jeho deti, Škrtel sa raduje z dresu Messiho
Z Instagramu: Z Lintnera si robia srandu jeho deti, Škrtel sa raduje z dresu Messiho | zdroj: Instagram

Prinášame vám výber toho najzaujímavejšieho, čo sa udialo na sociálnej sieti Instagram za posledných pár dní.

Naša rubrika „Z Instagramu” je tu s novou porciou zaujímavých fotografií, o ktoré sa postarali slovenskí športovci.

V poslednej dobe patrí medzi najaktívnejších slovenských športovcov na Instagrame šéf Tipsport ligy Richard Lintner. V priebehu posledných dní zaujal  hneď dvakrát. ,,Kvôli robote som skoro stále preč, tak si moje deti robia srandu, že ma vidia aspoň takto v 2d,“ píše pri prvej fotke. ,,Moja najstaršia dcéra si zo mňa riadne vystrelila. Jajaj tieto technické výdobytky,“ stojí zas pri fotografií, na ktorej má grafickým programom doplnenú korunku.

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel oslavoval v utorok 31. narodeniny. Okrem torty dostal ako darček od manželky aj dres Lionela Messiho, čím sa neváhal pochváliť. ,,Ďakujem za narodeninové gratulácie. Ďakujem mojej milovanej žene za dres Lionela Messiho. Wuau!“

Tomáš Tatar patrí medzi najpopulárnejších slovenských športovcov na internete. Potvrdzuje to aj skutočnosť, že na Instagrame má už vyše 100 000 „sledovateľov“. Poďakoval sa im za to týmto statusom s obrázkom: ,,Ďakujem vám. Cením si vašu podporu na ľade aj mimo neho!“

Dominika Cibulková sa medzitým pripravuje na novú tenisovú sezónu. Dokazuje to aj toto tréningové video so stručným, no výstižným komentárom „Pomé!”

Na záver sa pozrite ako oddychuje talentovaný slovenský stredopoliar Matúš Bero, ktorý možno už cez zimu vymení dres lídra Fortuna ligy z Trenčína za slávnejší európsky klub. Trenčín však zaňho bude požadovať sedemcifernú sumu.