Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.6.)

sobota, 27. jún 2015 06:17 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (27.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA a ARSENAL: Brankár Petr Čech sa podrobil lekárskej prehliadke v Arsenale, kam by mal v najbližších hodinách prestúpiť z Chelsea. Oba kluby sú už údajne dohodnuté na podmienkach. (espnfc.com)

CHELSEA: Z Premier League do Holandska sa sťahuje Lewis Baker. 20-ročný anglický stredopoliar Chelsea odišiel na hosťovanie do Vitesse. (dailymail.co.uk)

MANCHESTER CITY a ASTON VILLA: Citizens chcú ponúknuť 10 miliónov libier za 25-ročného anglického stredopoliara s koreňmi v Afrike Fabiana Delpha z Aston Villy. Spomenutá suma predstavuje jeho výkupnú klauzulu zakotvenú v zmluve. (www.mirror.co.uk)

LIVERPOOL: Daniel Ward prednedávnom predĺžil zmluvu s Liverpoolom až do júna 2020. 22-ročný brankár si na svoj prvý štart v drese Reds bude musieť ale ešte trochu počkať. Klub ho totiž poslal na ročné hosťovanie do škótskeho Aberdeenu, kde by mal dostať dostatok príležitosti a získať potrebné skúsenosti. (pressandjournal.co.uk)

TOTTENHAM: 25-ročný ukrajinský krídelník Yevhen Konoplyanka by mal budúci týždeň odletieť z Ukrajiny do Londýna na rokovania o jeho možnom prestupe z Dnipra Dnipropetrovsk do Tottenhamu. (express.co.uk)

TOTTENHAM a EVERTON: Tottenham pripravuje ponuku vo výške 7 miliónov libier na 27-ročného belgického krídelníka Kevina Mirallasa z Evertonu. Rodákovi z Liége o rok končí zmluva a jeho zamestnávateľ neprejavuje vôľu na jej predĺženie. (mirror.co.uk)

LEICESTER:Shinji Okazaki sa sťahuje na Britské ostrovy.  Japonský kanonier odcháza z Mainzu do Leicesteru City. Kluby sa malo podľa niektorých médií dohodnúť na prestupovej sume 10 miliónov eur. (transfermarkt.co.uk)

NORWICH: Dieumerci Mbokani je spájaný s odchodom z Dynama Kyjev. 29-ročný rodák z africkej Kinshasy by mal zamieriť Anglicka, kde o jeho služby hlási záujem Norwich. (africatopsports.com)