Main Content

Št, 19:50 18.04 2024, Hokej | Jakub Vaverka

AKTUÁLNE: Zostava SLOVENSKA na zápas proti Nemecku

TASR: Slovenskí hokejisti nastúpili na štvrtkový prípravný zápas v Kaufbeurene proti Nemecku v bránke s Dávidom Hrenákom. V prvej obrane hrali Michal Ivan a Mário Grman a v útoku Oliver Okuliar, Lukáš Cingel a Róbert Lantoši. Tímy nastúpili v týchto zostavách.

Nemecko: Ancicka - Zimmerman, Müller, Hüttl, Wagner, Ugbekile, Fohrler, Weber, Karrer - Ehl, Michaelis, Kahun - Fischbuch, Stachowiak, Schütz - Plachta, Samanski, Tuomie - Schinko, Pfaffengut, Soramies - Krauss

SLOVENSKO: Hrenák - Ivan, Grman, Golian, Bučko, Bačik, Gachulinec, Petrovický, Brincko - Okuliar, Cingel, Lantoši - Takáč, Kollár, Faško-Rudáš - Kašlík, Tamáši, Kukuča - Hecl, Baláž 

ĎALŠIE Z KATEGÓRIE

Št, 13:10 02.05 2024, HokejMS 18 v hokeji | Róbert Kalnický

Slovenská hokejová reprezentácia do 18 rokov už o pár minút naskočí do štvrťfinálového zápasu proti Česku. Trénerský štáb namixoval túto zostavu.

 

 

Št, 11:02 02.05 2024, Hokej | Róbert Kalnický

Slovenská hokejová reprezentácia sa pripravuje na ďalšie priateľské stretnutie. V piatok sa zverenci Craiga Ramsayho stretnú s Poľskom. Do akcie už možno zasiahne aj Tomáš Tatar, ktorý sa k tímu pripojil v stredu.

St, 23:16 01.05 2024, Hokej | Róbert Kalnický

Erik Černák neposilní slovenskú hokejovú reprezentáciu na nadchádzajúcich MS v Ostrave. Dôvodom je nedoliečené zranenie obrancu Tampy Bay. V stredu večer to potvrdil prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) a generálny manažér reprezentácie Miroslav Šatan. (TASR)