Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.2.)

utorok, 17. február 2015 10:38 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.2.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Získa United Ronalda?

Daily Star prišiel so zaujímavou informáciou, podľa ktorej toto leto vyvinie Manchester United poslednú a zároveň najväčšiu snahu na získanie svojho ex- hráča Cristiana Ronalda. Klubový šéf Realu Madrid Florentino Perez by údajne mohol tento krát súhlasil s predajom svojej najväčšej hviezdy, pretože Red Devils údajne chystajú ponuku, ktorá sa neodmieta. (Daily Star)

Atlético je sebaisté

Taktiež Daily Star tvrdí, že španielsky šampión Atlético Madrid je presvedčený o tom, že sa mu v letnom prestupovom období podarí získať španielskeho reprezentanta Santiho Cazorlu z Arsenalu, ktorý sa už vraj s Los Colchoneros dohodol na podmienkach. Tieto správy ale potvrdené neboli. (Daily Star)

PSG sa nechce vzdať

Paríž Saint- Germain sa nechce vzdať nádeje na získanie belgického reprezentanta Edena Hazarda z Chelsea a to i napriek tomu, že samotný futbalista povedal, že jeho spojenie s týmto francúzskym tímom je iba výplodom tlače. (Daily Star)

Icardi do Juventusu?

Argentínsky futbalista Interu Miláno Mauro Icardi, ktorý bol na lane londýnskej Chelsea by podľa Daily Express nakoniec mohol po konci prebiehajúceho ročníka posilniť turínsky Juventus. Stará Dáma má podľa tohto plátku väčšie šance na získanie Icardiho ako súčasný líder Premier League. (Daily Express)

Varane za 25M?

Francúzsky stopér Realu Madrid Raphael Varane by vraj mohol byť záujemcom k dispozícii už za 25 miliónov eur. Veľký záujem o tohto talentovaného obrancu majú hlavne anglické celky a to Chelsea a Manchester United.  (Daily Mirror)

Pjanič za 37M

AS Rím rázne odmietol akýkoľvek predaj reprezentanta Bosny a Hercegoviny Miralema Pjaniča pod cenu. Vlci si svoju oporu cenia minimálne na 37 miliónov libier, čo je dôležitý údaj hlavne pre Liverpool, ktorý si na Pjaniča brúsi zuby už dlhšie. (Daily Mirror)