Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.2.)

pondelok, 16. február 2015 10:29 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.2.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Mata do Španielska?

Po tom, čo sa o Juana Matu zaujímala Barcelona sa údajne o tohto záložníka Manchestru United začalo interesovať aj madridské Atlético. Španiel, ktorý v januári 2014 odišiel z Chelsea na Old Trafford za vyše 37 miliónov libier bude údajne po sezóne riešiť svoju ďalšiu budúcnosť. (The Sun)

Cazorla do Atlética

Cadena Cope tvrdí, že španielsky záložník Santi Cazorla sa za zatvorenými dverami dohodol s Atléticom Madrid na predbežnom kontrakte. Bývalá opora Malagy by teda mohla Arsenal opustiť už  po konci prebiehajúceho ročníka. (Cadena Cope)

Rakitič mohol zmeniť dres

Po vyše mesiaci vyplávalo na povrch, že chorvátsky reprezentant Ivan Rakitič mohol v zimnom prestupovom okne odísť z Barcelony a posilniť Arsenal alebo Manchester United, ale bývalý kapitán FC Sevilla sa rozhodol ostať v Katalánsku aj naďalej. (Daily Express)

Chelsea sleduje Valenciu

Londýnska Chelsea podľa Daily Mail stále sleduje situáciu okolo ekvádorského reprezentanta Ennera Valenciu, ktorý pred začiatkom sezóny prestúpil do West Hamu United a v tomto londýnskom tíme sa neukazuje vôbec v zlom svetle. (Daily Mail)

Van der Vaart do Holandska?

Ajax Amsterdam by mohol v letnom prestupovom období získať do svojho kádra holandského reprezentanta Rafaela Van der Vaarta, ktorý momentálne oblieka dres Hamburgu, avšak HSV sa v prebiehajúcom ročníku vôbec nedarí. (Ajax1)

Cresswell pod drobnohľadom

Úradujúci anglický šampión Manchester City by rád do svojho kádra získal 25- ročného ľavého obrancu West Hamu United Aaarona Cresswella, ktorý prežíva jeden z najlepších ročníkov vo svojej kariére celkovo. (Daily Mirror)

Tottenham chce Depaya

Interes Tottenhamu Hotspur o Memphisa Depaya potvrdzuje aj holandský plátok De Telegraaf, ktorý však tvrdí, že ak chcú Kohúti skutočne získať holandský supertalent, musia si pripraviť minimálne 20 miliónov eur. (De Telegraaf)

Young chce predĺžiť

Ashley Young, ktorého kontrakt v Manchestri United vyprší už v roku 2016 sa netají tým, že by rád svoju aktuálnu zmluvu na Old Trafford predĺžil. ESPN tvrdí, že prvé rokovania medzi hráčom a klubom by mohli prebehnúť už v najbližšom období. (ESPN)