Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.2.)

sobota, 14. február 2015 12:23 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.2.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Arsenal zabojuje o Martineza

Denník Metro informuje, že londýnsky Arsenal sa pokúsi v letnom prestupovom období získať útočníka Jacksona Martineza z portugalského FC Porto. Kolumbijský bombardér bol v minulosti spájaný aj s Manchestrom City, ale jeho transfer do Premier League sa zatiaľ nekonal. (Metro)

81 miliónov na Cavaniho

Daily Star prišiel so šialenou informáciou, podľa ktorej chce Manchester United v lete minúť astronomických 81 miliónov eur za uruguajského útočníka Edinsona Cavaniho. Kanonier PSG je bezpochyby kvalitný zakončovateľ, avšak táto suma je, pri všetkej úcte, za jeho služby príliš vysoká. (Daily Star)

Alves radšej do Paríža

Mundo Deportivo píše o tom, že brazílsky bek Dani Alves, ktorý je na odchode z Barcelony, neodíde do Manchestru United, ako sa pôvodne písalo, ale posilní parížske PSG, ktoré vraj tomuto Brazílčanovi ponúka lepšie finančné podmienky. (Mundo Deportivo)

Súboj o Khediru

Črtá sa veľmi zaujímavý súboj o nemeckého reprezentanta Samiho Khediru. Kremenitý záložník Realu Madrid v lete podľa všetkého zmení dres a o jeho služby sú pripravení sa pobiť Borussia Dortmund, Bayern Mníchov a Arsenal. (talkSPORT)

Mata do Barcelony?

Juan Mata by sa mohol stať jednou z prvých posíl FC Barcelona po uplynutí zákazu nakupovať nových futbalistov. Odchovanec Realu Madrid, ktorý momentálne oblieka dres Manchestru United by mohol Kataláncov stáť niečo okolo 25 miliónov eur. (Mundo Deportivo)

Depay k Spurs?

Kouč Tottenhamu Hotspur Mauricio Pochettino je podľa dostupných správ jedným z najvážnejších záujemcov o služby holandského mladíka Memphisa Depaya, ktorého však PSV Eindhoven nechce nikam pustiť. (Daily Mirror)