Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.2.)

štvrtok, 12. február 2015 17:42 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.2.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Ter Stegen do Dortmundu?

Španielsky denník AS špekuluje o tom, že by nemecký brankár Marc Andre Ter Stegen mohol opustiť Barcelonu a zamieriť do nemeckej Borussie Dortmund. Je však málo pravdepodobné, že plavovlasý gólman zmení dres, pretože Kataláncov posilnil iba v letnom prestupovom období. Zatiaľ čo jeho klubový kolega Claudio Bravo chytáva v lige, Ter Stegenovi ostali na predvedenie svojich možností pohárové súťaže. (AS)

BVB ide aj po Khedirovi

Rovnako denník AS informuje svojich čitateľov o možnom odchode Samiho Khediru z Realu Madrid. Nemecký reprezentant vraj po konci ročníka zmení dres a písalo sa o tom, že zamieri do Bayernu Mníchov. Teraz do celej veci vstúpil aj Dortmund, ktorý by rád spevnil svoju záložnú radu. Nielen tá Borussiii v tejto sezóne škrípe. (AS)

65M za Reusa?

Manchester United by podľa goal.com rád získal v letnom prestupovom období Marca Reusa z Borussie Dortmund, ktorý len pred pár dňami predĺžil svoj kontrakt s Borussiou Dortmund do roku 2019. Red Devils sú podľa viacerých zdrojov pripravení za Reusa zaplatiť 65 miliónov eur. (goal.com)

Porto chce 40 miliónov

Vedenie FC Porto dalo Manchestru City jasne najavo, že 33 miliónov libier za Yacinea Brahimiho nebude dostatok. Draci z Estadio do Dragao za alžírsku ofenzívnu hviezdu požadujú minimálne o sedem miliónov viacej, teda 40 miliónov libier. (talkSPORT)

United chcú Pogbu späť

Paul Pogba, ktorý je odchovancom Manchestru United, by sa vraj mohol do svojho materského klubu vrátiť. Red Devils by podľa Corriere dello Sport radi obnovili spoluprácu s touto oporou Juventusu Turín, avšak francúzsky reprezentant vzhľadom na minulé udalosti na klub z Old Traffordu zanevrel. (Corriere dello Sport)

Milner zvažuje ponuky

Budúcnosť Jamesa Milnera stále nemusí byť spojená s Manchestrom City. Daily Express tvrdí, že anglický reprezentant zvažuje ponuky Arsenalu a Liverpool. Citizens si vraj služby Milnera vysoko cenia a pokúsia sa ho udržať aj v nasledujúcom ročníku. (Daily Express)