Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.11.)

pondelok, 24. november 2014 16:10 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.11.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.11.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je definitívne minulosťou, no prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

28M za Icardiho?

Daily Express tvrdí, že Liverpool je pripravený zaplatiť 28 miliónov libier za 21- ročnú rodiacu sa hviezdu Interu Miláno Maura Icardiho. Argentínsky útočník bol vraj nedávno blízko Chelsea, avšak The Reds sú v otázke posilnenia ofenzívny o niečo zúfalejší. (Daily Express)

Vermaelen na hosťovanie?

Thomas Vermaelen, ktorý v lete odišiel z Arsenalu do Barcelony, no zatiaľ za FCB neodohral ani jednu minútu by vraj mohol odísť na polročné hosťovanie. Kam? Záujem údajne majú práve Arsenal a Manchester United. Belgického stopéra navyše trápia neustále zdravotné problémy. (Mundo Deportivo)

Rím chce Lamelu

AS Rím by rád obnovil spoluprácu s Ericom Lamelom, ktorý minulé leto odišiel z večného mesta do Tottenhamu Hotspur. Výška ponuky Vlkov na svojho ex- zverenca zatiaľ zverejnená nebola. (Corriere dello Sport)

Posila pre Arsenal?

Vedenie Arsenalu by vraj rado angažovalo portugalského reprezentanta Joaa Moutinha, ktorý je momentálne hráčom AS Monaco. Kniežatá však majú podľa francúzskych médií za jeho služby žiadať astronomických 50 miliónov eur. (L'Equipe)

Bilbao sleduje Monreala

Athletic Bilbao sleduje situáciu okolo španielskeho obrancu Nacha Monreala, ktorému sa po príchode do Arsenalu príliš nedarí a nevie získať stále miesto v základnej zostave. Mohol by tak putovať do španielskej ligy, kde už v minulosti hrával. Cena? Osem miliónov eur. (El Gol Digital)

Klopp vraj do Liverpoolu

Daily Express, ktorého dôveryhodnosť je dosť otriasaná, tvrdí, že Liverpool sa v zimnom prestupovom období pokúsi získať nemeckého trénera Jurgena Kloppa z Borussie Dortmund. (Daily Express)