Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.11.)

nedeľa, 23. november 2014 09:28 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.11.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.11.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je definitívne minulosťou, no prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Chelsea chce Colemana

Nedeľné vydania viacerých anglických bulvárnych denníkov tvrdia, že londýnska Chelsea je pripravená zaplatiť 31 miliónov eur za anglického obrancu Seamusa Colemana. Zadák Evertonu by mohol vystužiť obranu The Blues a navyše by zvýšil počet anglických hráčov v klube zo Stamford Bridge. (Goal.com)

United pripravení predať Herreru

Manchester United je podľa Daily Express pripravený predať v zimnom prestupovom období Andera Herreru. Španielsky stredopoliar, ktorý na Old Trafford prišiel v lete z Athleticu Bilbao za skoro 40 miliónov libier nenaplnil očakávania klubových šéfov. Záujem prejavil Bayern Mníchov. (Daily Express)

Depay na ceste do Anglicka

The People tvrdí, že Memhpis Depay naozaj vymení PSV Eindhoven za anglickú Premier League, avšak neprestúpi do Manchestru United, ako sa pôvodne špekulovalo, ale posilní jeden z dvojice klubov Newcastle United – Everton FC. (The People)

Kalas možno do QPR

Český obranca Tomáš Kalas, ktorý je na hosťovaní z Chelsea v 1.FC Kolín sa vraj na Stamford Bridge už ani nemusí vrátiť. O služby tohto mladíka sa totiž zaujíma Queens Park Rangers, no nešlo by o hosťovanie, ale o trvalý prestup. (The People)

Everton chce Montoyu

Situácia Martina Montoyu v Barcelone sa stále nezmenila, hráva minimálne, ak vôbec. Španielsky mladík chce častejšie hrávať, čo by mu mohol poskytnúť liverpoolsky Everton. Trhová cena Martina Montoyu predstavuje osem miliónov eur. (The People)

Úspešný Galád

Ivan Galád včera absolvoval víťaznú premiéru na lavičke MFK Ružomberok. Oranžoví nastúpili na ihrisku nováčika z Podbrezovej, kde v tejto sezóne nevyhrali ani Žilina, Slovan či Trnava, ale „Ruža“ získala tri body po víťazstve 2:1. Bude zaujímavé sledovať, či sa bude bývalému koučovi SR „21“ dariť aj naďalej.

Messi prepísal históriu

Lionel Messi včera opäť prepisoval históriu. Argentínsky loptový mág vsietil v zápase proti FC Sevilla hetrik (5:1), čo znamenalo, že o dva presné zásahy predbehol v historickej streleckej tabuľke španielskej ligy Telma Zarru. Messi má momentálne na konte 253 gólov v španielskej najvyššej súťaži a je najlepším strelcom jej histórie, Zarra má na konte o dva góly menej.

Fabregas mieri za rekordom

Cesc Fabregas z Chelsea v prvých 12 zápasoch nového ročníka Premier League prihral už na 10 gólov a ak sa mu vo zvyšných 26 dueloch podarí pripraviť spoluhráčom aspoň 11 presných zásahov, stanoví nový rekord anglickej najvyššej súťaže.

Newcastle má fazónu

Newcastle, ktorý sa krčil na spodných priečkach tabuľky a fanúšikovia žiadali hlavu trénera Alana Pardewa sa po neúplnom 12. kole vyšvihol na výborné piate miesto, pričom v posledných piatich dueloch Straky získali plný počet bodov. NUFC je teda dôkazom, že s hlavným koučom niekedy treba mať trpezlivosť.