Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.11.)

piatok, 21. november 2014 15:10 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.11.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.11.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je definitívne minulosťou, no prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Messi nikam nejde

Spoluhráč a blízky kamarát Lionela Messiho, záložník Javier Mascherano, v jednom z rozhovorov povedal, že LM10 sa z Barcelony odchádzať nechystá a všetky správy o tom, že by sa tomu tak malo stať sú iba výmyslami bulváru. (Viva Barca)

Lampard možno ostane

Frank Lampard vraj ostane v Manchestri City po celú sezónu, a to preto, aby kryl chrbát pilieru stredu zálohy Yayovi Tourému. Reprezentant Pobrežia Slonoviny nepredvádza také výkony ako minulé sezóny, no aj tak je pre Citizens veľmi dôležitý. (The Guardian)

United predajú Van Persieho

The London Evening Standard píše o tom, že Manchester United je pripravený v zimnom prestupovom okne predať holandského kanoniera Robina Van Persieho. Dôvodom má byť nízka gólová produkcia a taktiež údajne nezhody s trénerom Van Gaalom. (The London Evening Standard)

Strootman posilní MU

Kremenitý holandský záložník Kevin Strootman podľa redaktorov z talkSPORT súhlasil s prestupom do Manchestru United. Aktuálny hráč AS Rím by mal vraj na Old Trafford odísť v zime, trhová cena vraj bude predstavovať približne 20 miliónov eur. (talkSPORT)

Opustí Vertonghen Londýn?

Belgický reprezentant Jan Vertonghen, ktorý patrí medzi najlepších hráčov Tottenhamu Hotspur vraj nie je spokojný na White Hart Line a uvažuje nad zmenou dresu. Jedným zo záujemcov o jeho služby je Manchester United. (Daily Mirror)

Essien možno do MLS

Michael Essien, ktorý sa preslávil v Chelsea a momentálne oblieka dres AC Miláno by údajne mohol zamieriť do americkej Major League Soccer. (Mediaset)