Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.11.)

štvrtok, 20. november 2014 17:24 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.11.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.11.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je definitívne minulosťou, no prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín

Chelsea pripravená predať Čecha

Daily Star tvrdí, že londýnska Chelsea je pripravená predať svoju brankársku dvojku Petra Čecha do konkurenčného Arsenalu. Trhová cena za českého brankára by mala dosiahnuť sedem miliónov libier,  avšak prestup medzi dvoma londýnskymi rivalmi by mohol vyvolať vlnu nevôle medzi fanúšikmi The Blues. (Daily Star)

Bayern sleduje Herreru

Mníchovský Bayern vraj sleduje španielskeho stredopoliara Andera Herreru, ktorý pred začiatkom sezóny odišiel z Athleticu Bilbao do Manchestru United. Bavori chcú využiť nie príliš ružovú situáciu na Old Trafford, pričom je všeobecne známe, že Pep Guardiola rád dáva v zostave šancu svojim krajanom. (Sport 1)

40M za Hummelsa

Manchester United tak veľmi potrebuje posilu do obrany, že je ochotný vynaložiť astronomických 40 miliónov libier za nemeckého stopéra Matsa Hummelsa. Vedenie Borussie Dortmund opäť nechce o odchode svojej veľkej hviezdy ani len počuť. (The Guardian)

Origi skôr?

Divock Origi, ktorý sa v lete stal hráčom Liverpoolu, ale ostal na hosťovaní v LOSC Lille, kde predtým pôsobil, možno zavíta na Anfield Road už v predstihu, pretože momentálna ofenzívna situácia The Reds rozhodne nie je optimálna. (Liverpool Echo)

Citizens chcú Cuadrada

Prvou zimnou posilou Manchestru City by sa mal stať kolumbijský stredopoliar Juan Cuadrado, ktorého v lete chcela získať hlavne Barcelona. Trhová cena opory Fiorentiny by sa mohla pohybovať na úrovni 30 miliónov eur.