Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.11.)

streda, 19. november 2014 16:22 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.11.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.11.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je definitívne minulosťou, no prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín

Arsenal chystá 75 miliónov eur

Londýnsky Arsenal chystá 75 miliónov eur na kúpu dvoch hráčov FC Porto. Prvým z nich je kremenitý útočník Jackson Martinez, ktorý patrí medzi najväčšie opory Drakov a druhým je talentovaný kolumbijský technik Juan Quintero. (Record)

Real Madrid sleduje Llorisa

Ďalším hráčom, ktorý je pod drobnohľadom Realu Madrid je francúzsky brankár Hugo Lloris. Bývalý gólman Lyonu je momentálne brankárskou jednotkou Tottenhamu Hotspur a vedenie Spurs tvrdí, že svoju oporu nikam predať nehodlá. (Daily Express)

Bayern blízko Odegaarda

Bayern Mníchov je vraj blízko angažovaniu obrovského nórskeho talentu, iba 15- ročného Martina Odegaarda, ktorý očaril futbalový svet a stihol už aj debutovať v národnom tíme svojej krajiny. Či však skutočne tento tínedžer, ktorého chcela aj Barcelona odíde do Nemecka je momentálne nejasné. (Sport Bild)

Immobile na hosťovanie?

Ciro Immobile, taliansky reprezentant a útočník Borussie Dortmund, ktorému nemecká liga príliš nesedí by vraj mohol odísť na polročné hosťovanie do Fiorentiny. V minulom ročníku sa Immobile stal najlepším strelcom Serie A v drese FC Turín. (Mediaset)

Mourinho chce Reusa

Kouč Chelsea José Mourinho si vraj zobral do hlavy angažovanie Marca Reusa a je preto počas zimného prestupového obdobia urobiť čokoľvek. V minulosti sa málokedy stalo, že by The Special One nedosiahol, čo požadoval. (Daily Express)