Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.11.)

utorok, 18. november 2014 15:09 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.11.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.11.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je definitívne minulosťou, no prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín

Messiho odchod?

Argentínska hviezda Lionel Messi v rozhovore pre argentínsky denník Olé čitateľom odkázala, že existuje možnosť, že svoju kariéru nedokončí v Barcelone. Doteraz bolo spojenie Messi- Barcelona takmer posvätné, avšak po posledných skutočnostiach nie je isté, či rodák z mesta Rosario skutočne ostane na Camp Nou do konca svojej aktívnej činnosti. (Olé)

Schalke Schurrleho nechce

V poslednom čase sa vo veľkom začalo diskutovať o tom ,že by André Schurrle mohol opustiť Chelsea FC. Jedným zo záujemcov malo byť podľa anglického bulváru aj Schalke 04, avšak športový riaditeľ S04 Horst Held informoval, že jeho klub nemá o nemeckého majstra sveta absolútne žiadny záujem.

Shaqiri odíde z Bayernu

Nemecký denník Bild dnes píše o tom, že švajčiarsky reprezentant Xherdan Shaqiri v zimnom prestupovom období opustí bavorský Bayern Mníchov. Dôvodov je hneď niekoľko, tým najpodstatnejším je nízka minutáž na ihrisku. (Bild)

Hiddink zrejme skončí

Holandské médium Algemeen Dagblad tvrdí, že Guus Hiddink skončí na lavičke Holandska už čoskoro a zvyšok kvalifikácie uvidíme na lavičke Oranjes niekoho iného. Robben a spol. nemajú boje o Euro 2016 rozbehnuté dobre, momentálne im patrí tretia priečka skupiny za Českom a Islandom. (Algemeen Dagblad)

Liverpool chce Martineza

Podľa Daily Express by mal byť kľúčom k vyriešeniu ofenzívnej krízy Liverpoolu kolumbijský útočník Jackson Martinez. Jedna zo opôr FC Porto by anglickému klubu mohla byť k dispozícii už za 37,7 milióna eur. (Daily Express)