Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.11.)

nedeľa, 16. november 2014 09:39 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.11.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.11.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je definitívne minulosťou, no prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín

Barcelona chce Ronalda

Dá sa napísať, že britské médiá bavia svojich čitateľov aj dnes. Daily Star tvrdí, že Real Madrid sa bude snažiť v lete udržať Cristiana Ronalda a ponúkne mu novú zmluvu, pretože okrem Manchestru United sa má o CR7 zaujímať aj FC Barcelona. Daily Star-u zrejme nevadí, že Ronaldo by z logických dôvodov do Barcy prestúpiť nemohol a navyše Katalánci nemôžu kupovať nových hráčov do začiatku roka 2016. (Daily Star)

Podolski asi odíde

Nemecký denník Bild tvrdí, že Lukas Podolski v zimnom prestupovom období opustí londýnsky Arsenal. Dôvodov je viacero, jednak viaceré zdravotné problémy nemeckého futbalistu, málo šancí na ihrisku a aj určité nezhody vo vnútri kabíny. (Sport Bild)

Dembov návrat?

Demba Ba sa možno vráti do Anglicka. Senegalský kanonier, ktorý odišiel z Chelsea do Besiktasu a strieľa tam viaceré góly sa ocitol v hľadáčiku West Hamu United. Kladivári, ktorí sa držia v popredí Premier League núkajú osem miliónov libier. (Daily Star)

United nepustia Smallinga

Vedenie Manchestru United nepovolí prestup Chrisa Smallinga do Arsenalu. Kanonieri si robili chúťky na tohto anglického stopéra, ale kompetentní na Old Trafford sa rozhodli, že nebudú konkurencii predávať svojich futbalistov. (Daily Star)

Pochettino do Španielska?

Kouč Tottenhamu Hotspur Mauricio Pochettino je jedným z kandidátov na post trénera Atlética Madrid. Avšak to len za predpokladu, že by metropolu Španielska opustil charizmatický Diego Simeone, o ktorého sa zaujíma Manchester City. (Sport.es)

Arsenal chce Bendera

Kouč Arsenalu Arsene Wenger by rád na Emirates Stadium priviedol 27- ročného nemeckého futbalistu Larsa Bendera. Jednu z opôr Bayeru Leverkusen Kanonieri sledujú už dlhšie obdobie, k prestupu by mohlo prísť už v zime. (Daily Express)