Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.11.)

sobota, 15. november 2014 09:35 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.11.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.11.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je definitívne minulosťou, no prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín

Ronaldinho do MLS?

Miláčik futbalových fanúšikov po celom svete, brazílsky loptový virtuóz Ronaldinho, ktorý iba nedávno prestúpil do mexickej najvyššej súťaže možno čoskoro odíde z Južne  Ameriky a poputuje do Major League Soccer. V americkej lige sa oňho eminentne zaujíma Los Angeles Galaxy. Okrem herného kumštu totiž R10 v sebe skrýva aj obrovský marketingový potenciál, to si americkí investori plne uvedomujú. Je však otázne, či hráč, ktorý sa preslávil hlavne v dresoch FC Barcelona a AC Miláno, bude chcieť meniť dres po približne polroku. (Codice Informativo)

185 miliónov za Balea nestačí

Chvíľami to vyzerá tak, že britské médiá už nevedia, čím zapĺňať svoje titulné stránky. Daily Express dnes informuje o tom, že londýnska Chelsea na čele s majiteľom Romanom Abramovičom je ochotná zaplatiť za Garetha Balea 185 miliónov eur, avšak waleský rýchlik je pripravený ponuku odmietnuť a ostať v Reale Madrid. Každopádne, aj ak by The Blues naozaj chceli podobnú sumu zaplatiť, čo je málo pravdepodobné, čelili by výraznému prekročeniu finančnému fair- play a následným sankciám zo strany UEFA. (Daily Express)

Alves možno do Talianska

I keď Dani Alves vyhlásil, že po sezóne skončí v FC Barcelona a odíde do anglickej Premier League, nakoniec môže byť všetko inak. O brazílskeho krajného obrancu, ktorý v minulosti obliekal aj dres FC Sevilla by mohol zakotviť v turínskom Juventuse, ktorý by rád spevnil svoju už tak dostatočne pevnú defenzívu. (Tuttosport)

Mancini chce Kolarova

Čerstvo oznámený staro- nový tréner Interu Miláno Roberto Mancini by rád do mesta módy priviedol svojho bývalého zverenca Aleksandra Kolarova. Srbský obranca, ktorý oblieka dres Manchestru City by sa mohol stať jednou z prvých posíl Manciniho v jeho druhom trénerskom angažmáne na San Sire. (Gazzetta dello Sport)

Montoya asi odíde

Španielsky mladík Martin Montoya nie je spokojný s tým, že kouč Luis Enrique ho stále prehliada a v drese Barcelony dostáva minimálne až žiadne šance na to, aby predviedol čo dokáže. Preto nečudo, že Montoya chce z Camp Nou odísť, záujem už stihli prejaviť anglické celky Liverpool a Arsenal. (Daily Star)

Adebayor na odchode

Daily Mirror informuje, že Tottenham Hotspur je pripravený predať togského útočníka Emmanuela Adebayora. Bývalý útočník Arsenalu, Manchestru City či Realu Madrid už dlho nepodáva také výkony, aké by od neho vedenie klubu požadovalo, preto je januárový odchod tohto zakončovateľa stále reálnejší. (Daily Mirror)