Main Content

Futbal: Vukčevič navštívil prvý zápas Hoffenheimu po vážnej autonehode

pondelok, 14. apríl 2014 15:05 | Autor: TASR

Sinsheim 14. apríla (TASR) - Skvelé privítanie čakalo v nedeľu v Sinsheime futbalového stredopoliara Borisa Vukčeviča. Ten navštívil prvý bundesligový zápas svojho Hoffenheimu po vážnej autonehode, pri ktorej v septembri 2012 takmer prišiel o život.

Fanúšikovia pri domácom víťazstve 2:0 nad Augsburgom mohutne skandovali jeho meno, gólman Jens Grahl v rozhovore špeciálne venoval zápas 24-ročnému Vukčevičovi a útočník Kevin Volland zdôraznil, že jeho zotavenie sa dodalo mužstvu extra motiváciu.

"Cítil som nadšenie, že som späť na štadióne. Bolo to veľmi vzrušujúce a navyše skvelé, že chlapci vyhrali. Mojim cieľom je vrátiť sa na trávnik a tvrdo na tom pracujem," povedal pre webstránku klubu bývalý nemecký mládežnícky reprezentant Vukčevič. Jeho auto sa pred rokom a pol pri ceste na tréning čelne zrazilo s kamiónom a hráč utrpel ťažké zranenia hlavy. Niekoľko týždňov bol v kóme a doteraz absolvuje zdĺhavý rehabilitačný proces.

Podľa polície autonehodu Vukčeviča, ktorý je diabetik, mohla podľa všetkých indícií spôsobiť hráčova hypoglykémia - nízka hladina cukru v krvi.