Main Content

Weiss šokoval bradou, Barcelona bude hrať v bielom!

utorok, 1. apríl 2014 09:55 | Autor: Jakub Mihálik

Weiss šokoval bradou, Barcelona bude hrať v bielom!
Weiss šokoval bradou, Barcelona bude hrať v bielom! | zdroj: FIKCIA

Sme tu s ďalšou porciou noviniek zo sveta futbalu.

Švédsky kanonier PSG, Zlatan Ibrahimovič, v pondelok všetkých šokoval, keď v rozhovore pre švédsku televíziu povedal, že v súčasnosti nie je zďaleka najlepším futbalistom na svete a ešte sa má veľa učiť. Podľa vlastných slov by sa zlepšiť mohol v prípade, že by prestúpil do Bayernu Mníchov, kde by sa rád nechal viesť Pepom Guardiolom.

Manažment FC Barcelona ohlásil pre nasledujúcu sezónu nové sady dresov, ktoré budú (ešte stále) úradujúci víťazi španielskej ligy nosiť na ihriskách súperov. Tradičné žlté a červené pruhy vystrieda čisto biely dizajn, ktorý má údajne reagovať na obvinenia, ktoré v tejto sezóne prúdili smerom na barcelonský klub. Vedenie klubu odmieta špekulácie, že týmto ťahom robia iba napriek rivalovi z Madridu a vyhlasuje, že čisto bielou farbou chcú vyslať odkaz fanúšikom, že v klube je všetko čisté ako sneh.

Francúzsky kouč Arsenalu Londýn, Arsene Wenger, je údajne konečne na správnej ceste získania práv na Cristiana Ronalda. Wenger, známy svojim čuchom na talenty, by chcel vystužiť káder Gunners týmto talentovaným hráčom, ktorý onedlho oslávi 4 roky. Wenger verí, že práve futbalové gény a talent mladého Cristiana dovedú Arsenal konečne k titulu. Prestupová suma by sa mala pohybovať na úrovni 4-5 Kinder vajíčok. Potrebný je už len súhlas otca, Cristiana Ronalda seniora, hrajúceho za Real Madrid, ktorého Wenger v minulosti nedokázal získať.

Slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss sa vo svojom katarskom pôsobisku už stihol zabývať. V novom domove sa s prostredím zžil natoľko, že postupne preberá životný štýl Katarčanov. Na sociálnej sieti zverejnil fotografiu, ktorá dokumentuje to, že si holiča požičal od svojho nerozlučného kamaráta, Filipa Šeba. 

Španielsky útočník FC Chelsea, Fernando Torres, by mal do konca sezóny odísť z kádra The Blues na hosťovanie. Najčastejšie skloňovaným cieľom je káder MŠK Žilina, v ktorom by ho tréner Guľa rád privítal. Torres, ktorý sa už prakticky 2 roky strelecky trápi, chce v Žiline nájsť stratené sebavedomie. Pod Dubňom sú fanúšikovia zvyknutí na spaľovanie šancí, a tak Torresa nevypískajú pri menšom zaváhaní, čo psychike Španiela môže len pomôcť. Fernando by v klube mal ostať vo zvyšku sezóny, s možnosťou následnej opcie v prípade, ak nestrelí ani gól.

Parížsky starosta, Bertrand Belanoe, vyhlásil pre všetky parížske ženy nad 15 rokov zákaz nočného vychádzania. Neobvyklé obmedzenie bude trvať až do stredy, v ktorej odohrá domáce PSG zápas Ligy majstrov proti Chelsea Londýn. Po zápase by mal známy milovník žien John Terry Paríž opustiť, preto nebezpečenstvo pominie.

Šokujúci prípad rieši v týchto dňoch nemecká futbalová federácia v súvislosti s víkendovým zápasom Bayern – Hoffenheim. Do berlínskeho sídla federácie prišiel totiž po víkende dôkaz o tom, že do druhého polčasu spomínaného zápasu postavil kouč hostí až 12 hráčov. Futbalisti Bayernu si to po prehýrených oslavých nemeckého titulu nevšimli a Hoffenheim tak v dvanástich mužoch v druhom polčase vyrovnal na 3:3, čím prerušil sériu Bayernu bez straty bodu, ktorá trvala od 5. októbra 2013. Obvinený kouč Hoffenheimu sa priznal: „Ako inak sme mali s Bayernom bodovať?“

 

 

Príjemné prežitie 1. apríla praje redakcia sport7.sk. Nenechajte sa nikým napáliť!