Main Content

ŠPECIÁL: Možné verzie žrebu štvrťfinále Ligy majstrov

štvrtok, 20. marec 2014 20:33 | Autor: Jakub Vaverka

Je dobojované. Osemfinále Ligy majstrov sa včerajšími zápasmi stalo definitívnou minulosťou a už zajtra je na programe žreb štvrťfinále, ktorý proti sebe postaví najlepšie tímy Európy. Prinášame vám tri verzie žrebu, ktoré zajtra po 12:00 môžu vo švajčiarskom Nyone nastať.

Nudná verzia žrebu

Nudná verzia žrebu

Vo štvrťfinále Ligy majstrov nevznikne nudná verzia losu. Napriek tomu určitá kombinácia súperov môže ponúknuť menej atraktívne konfrontácie.

Real Madrid – PSG
Bayern Mníchov- Borussia Dortmund
FC Barcelona – Atlético Madrid
Chelsea FC – Manchester United

Áno, po novom platí pravidlo, že vo štvrťfinále proti sebe môžu naraziť mužstvá z jednej krajiny. Podľa nás by boli práve národné derby zápasy v Lige majstrov sklamaním, veď fanúšikovia môžu vidieť tieto duely dvakrát do roka v rámci jednotlivých súťaží a v Champions League sa tešia na to, že sa ich miláčikovia porovnajú s najlepšími tímami z iných krajín.  Tímy, ktoré postúpili do štvrťfinále môžu vytvoriť až 3 zo štyroch dvojíc, ktoré nastupujú proti sebe aj v domácej súťaži. Samozrejme, španielske celky sú tri, tak variácia je ešte väčšia. V tomto prípade by bol najsledovanejším dvojzápasom Real Madrid - PSG.


Foto: © TASR