Main Content

Analýzy 17. kola 1. Bundesligy: Nedeľňajší program

nedeľa, 19. december 2010 01:34 | Autor: Sport7 sk

Analýzy 17. kola 1. Bundesligy: Nedeľňajší program
Analýzy 17. kola 1. Bundesligy: Nedeľňajší program | zdroj: SITA

Nemecká Bundesliga pokračuje v nedeľu zvyšnými dvoma zápasmi 17. kola. Pripravili sme pre vás analýzu k týmto stretnutiam. Nech sa páči...


Nedeľa


Leverkusen - Freiburg, 15.30

Keď sa v minulej sezóne tieto tímy stretli, v oboch prípadoch boli domáci stále neporazení a hostia boli v zóne ohrozenia. Leverkusen vyhral oba zápasy výsledkami 3:1 a 5:0. Ak si však myslíte, že by tu mohol byť rovnaký scenár ako spred roka, tak sa môžete veľmi zmýliť. Domáci sú síce stále tým lepším tímom, no hostia už nie sú ten slabý tím, čo bojoval o záchranu. Naopak, momentálne sú na 5. mieste s 27-mi bodmi zo 16-tich zápasov. Leverkusenu patrí 2. priečka s 32 bodmi. Freiburg však má aj istú výhodu, ktorú využíva naplno. Je ňou útočník Papiss Cisse, ktorý dosiaľ skóroval už 13-krát a je na čele tabuľky strelcov spolu s Gekasom. Hostia naposledy porazili doma Gladbach a domáci zdolali vonku Hamburger. „Aspiríni“, ako prezývajú hráčov Leverkusenu, navyše hrali vo štvrtok zápas s Atleticom Madrid. Zápas skončil remízou 1:1 a tréner mal šancu nechať oddýchnuť zopár hráčov. Napriek ich predošlému víťazstvu doma, Leverkusen vyhral len 3 z 8-mich zápasov doma. Bolo by tak veľmi pôsobivé, keby jesennú časť sezóny zakončili domácou výhrou.

  • Náš tip 1: Výhra domácich (kurz 1.50 na Bwin.com)
  • Náš tip 2: 1. polčas = remíza (kurz 2.40 – Bet365.com)

 

Stuttgart - Bayern, 17.30

Toto je posledný zápas víkendu, ktorý aj uzatvára jesennú časť sezóny. Mal by byť aj ten najzaujímavejší zo 17. kola. Stuttgart sa v EL poľahky prebojoval do vyraďovacej fázy. Výsledky domácich v Bundeslige sú však hrozné. Patrí im 17. priečka s iba 12-timi bodmi zo 16-tich zápasov. Každý víkend sa už čoraz hlasnejšie ozýva slovo „vyradenie“. Jediným doterajším bodovým úspechom domácich sú zápasy na vlastnom trávniku. Zo zápasov vonku získali len 2 body. Bayern naposledy poľahky porazil St. Pauli a vytiahol sa na 6. miesto. Po tomto kole majú navyše šancu dostať sa až do Top 5. Preto v tomto zápase hostia pôjdu na plný plyn. Musia však byť opatrní, aby ich súper nezaskočil. Vyhrali totiž len jediný zápas zo 7-mich hraných vonku. Frank Ribery dal 3. gól proti St. Pauli a fanúšikovia tak boli veľmi šťastní, že ho videli znova v akcii. Kurzové ponuky na výhru hostí sú veľmi malé. Ak však musíte staviť na tento zápas, skúste svoje šťastie s tou stávkou.

  • Náš tip: výhra domácich (kurz 1.95 na Bet365.com)  


Ďalšie víkendové analýzy


Premier League
Primera División