Main Content

Futbal: Tréner Veh po sezóne opustí lavičku Frankfurtu (2)

pondelok, 3. marec 2014 11:05 | Autor: TASR

Frankfurt 3. marca (TASR) - Tréner Armin Veh po skončení prebiehajúcej sezóny opustí lavičku nemeckého futbalového bundesligistu Eintrachtu Frankfurt. Informáciu, ktorú ako prvý priniesol na svojej internetovej stránke denník Frankfurter Allgemeine Zeitung, potvrdilo v pondelok ráno aj vedenie klubu.

"Armin Veh tri roky veľmi úspešne pracoval v našom klube. Snažili sme sa ho presvedčiť, aby predĺžil zmluvu, no neuspeli sme," uviedol pre agentúru dpa prezident Eintrachtu Heribert Bruchhagen.

Päťdesiattriročný Veh mal podľa faz.net oznámiť svoj plánovaný odchod v kabíne hráčom v sobotu ráno pred stretnutím so Stuttgartom, v ktorom Frankfurt zvíťazil 2:1.

Veh v roku 2007 získal so Stuttgartom majstrovský titul, okrem toho viedol v bundeslige aj Wolfsburg a Hamburg. Do Frankfurtu prišiel v lete 2011 a hneď v prvej sezóne priviedol klub naspäť do najvyššej nemeckej súťaže. S mužstvom sa mu podarilo prebojovať aj do Európskej ligy. Aktuálne patrí Frankfurtu s 25 bodmi z 23 zápasov dvanásta priečka v bundesligovej tabuľke.

UPOZORNENIE: Správa je aktualizovaná po potvrdení informácie vedením klubu.