Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.2.)

sobota, 15. február 2014 10:11 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison

FC BARCELONA: Útočník Neymar sa zotavil zo zranenia členka a dnes bude môcť nastúpiť na domáci ligový zápas proti Rayu Vallecanu.

FC BARCELONA: FC Barcelona prehrala súboj s anglickým Tottenhamom o služby 16-ročného Nigérijčana Musa Yahayu, ktorý je označovaný ako mladý Andres Iniesta.

ATLÉTICO MADRID: Disciplinárna komisia Španielskej futbalovej federácie potrestala Atlético Madrid pokutou 602 eur po tom, ako jeden z jeho fanúšikov trafil v utorkovom odvetnom dueli semifinále národného pohára zapaľovačom do hlavy Cristiana Ronalda.

ATLÉTICO MADRID: Atlético Madrid je ochotné predať Diega Costu do londýnskej Chelsea. Španieli, ale požadujú ako kompenzáciu trvalý prestup gólmana Thibauta Courtoise.

ATLÉTICO MADRID: Ak sa Atléticu Madrid nepodarí získať brankára Thibauta Courtoise na trvalý prestup, tak sa asi zamerajú na Huga Llorisa z Tottenhamu.

MÁLAGA: Kamerunský Brankár Carlos Kameni  je nespokojný so svojou pozíciou a klub z Málagy by rád v lete opustil.