Main Content

Sliepka Puťa tipuje olympiádu: Slovensko vs. USA. Kto z koho?

streda, 12. február 2014 13:36 | Autor: Jakub Mihálik

Sliepka Puťa tipuje olympiádu: Slovensko vs. USA. Kto z koho?
Sliepka Puťa tipuje olympiádu: Slovensko vs. USA. Kto z koho? | zdroj: © TASR

Dlho očakávaný súboj hokejového turnaja v Soči je tu! Slovensko sa postaví v úvodnom zápase základnej skupiny výberu USA.

Ani vy neviete, koho tipovať na víťazstvo v tomto ostro sledovanom zápase? Nechajte si poradiť od stávkového odborníka. Je zo Žilinského kraja, volá sa Puťa a je to...sliepka...

V minulosti to skúšali už mnohí. Chobotnica, ktorá tipuje výsledky MS vo futbale, mačky, psy, dikobraz, ťavy. Tipovať vie podľa mnohých akékoľvek zviera. Čím exotickejšie, tým lepšie, no zabúda sa na zvieratá, ktoré sú s ľudmi v najčastejšom kontakte, a teda sa tomu môžu rozumieť najviac. Hospodárske zvieratá navyše majú taký ten „zdravý sedliacky rozum“ a nepotrebujú ceremónie ako ich exotickejší kolegovia.

A tak sme sa to rozhodli vyskúšať.



Jedna sympatická kura domáca, dve misky s dajakým tým zobivom, objektív a spoľahnutie sa na správny slepačí úsudok. A môžeme tipovať.
Zajtra sa hrá dôležitý zápas hokejového turnaja, v ktorom hokejisti Slovenska vyzvú amerických náprotivkov. Starostlivo sme teda pripravili misky, do oboch dali rovnaké množstvo ryže, misky sme umiestnili do rovnakej vzdialenosti od našej tipérky, aby sme neboli obvinení z falšovania výsledkov a Puťu sme vypustili. Koho si naša novovymenovaná tipérka vybrala ako víťaza zajtrajšieho zápasu?

Sledujte video:

Rovnako, ako hokejisti, aj Puťa si musel zvyknúť na široký manévrovací priestor, mimo svojho kurníka, no výsledku sme sa dočkali. Z videného teda usudzujeme, že víťazom zajtrajšieho duelu sa stane reprezentácia Slovenska. Ďalej môžeme z prevedeného zobania usudzovať, že gólovo toto stretnutie nebude natoľko produktívne, keďže sa Puťa uchýlila len k jednému zobu a potom krúžila okolo bránky. Ak teda Puti veríte, stavte si na výhru Slovenska. Uvidíme, do akej miery bude naša tipérska hviezda úspešná. Puťa do toho!