Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.10.)

nedeľa, 20. október 2013 05:18 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (20.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Niekdajší tréner Manchester United Sir Alex Ferguson neľutuje svoj odchod do dôchodku a teší ho fakt, že môže byť nápomocný svojmu nástupcovi Davidovi Moyesovi.

MANCHESTER UNITED: V Belgicku narodený nádejný talent Adnan Januzaj podpísal s United novú päťročnú zmluvu. Podľa nej by mal na Old Trafford tento osemnásťročný mladík zotrvať do roku 2018.

LIVERPOOL: Kapitán The Reds Steven Gerrard vsietil proti Newcastlu svoj jubilejný 100. gól v PL. Stal sa tak 24. hráčom v histórii, ktorému sa to podarilo. Sport7 sa pridáva ku gratulantom!  

LIVERPOOL:Lucas Leiva chýbal vo včerajšom ligovom zápase v zostave FC Liverpool. Dôvodom nebolo zranenie, ale narodenie dcéry. Gratulujeme!

CHELSEA:Petr Čech odchytal 300. zápas za The Blues v Premier League vo včerajšom zápase proti Cardiffu, ktorý Londýnčania vyhrali 4:1.

CHELSEA: Obranca Ashley Cole ešte stále nie je uzdravený a zostáva mimo hru. Anglický reprezentant pred časom utrpel zranenie rebier.

ARSENAL: Arsenal Londýn spolu s FC Bacrelona bojujú o služby 21-ročného brankára Marc-Andre ter Stegena v službách nemeckého Mönchengladbachu. Samotný hráč, ale svoj odchod z Nemecka vylučuje.

ARSENAL:Abou Diaby bude nútené pauzovať dlhšiu dobu. Pre problémy s kolenom sa jeho návrat na trávniky očakáva až v marci roku 2014.