Main Content

Analýzy Ligy majstrov (4.): V stredu tipujeme strelcov gólov a remízu Man Utd

streda, 29. september 2010 12:27 | Autor: Sport7 sk

Analýzy Ligy majstrov (4.): V stredu tipujeme strelcov gólov a remízu Man Utd
Analýzy Ligy majstrov (4.): V stredu tipujeme strelcov gólov a remízu Man Utd | zdroj: SITA

Po včerajších úvodných ôsmych zápasoch 2. kola skupinovej fázy Ligy majstrov v skupinách E-H pokračuje dnes táto prestížna súťaž zvyšnými súbojmi v skupinách A-D. Na programe je viacero zaujímavých zápasov, my sme vám vybrali tri z nich, ktoré sú mimoriadne zaujímavé pre tipujúcich.


 

Valencia - Manchester United

Manchester United v tejto sezóne Barclays Premier League na ihriskách súperov veľmi neoslnil a v troch zápasoch hraných vonku inkasoval doteraz 7 gólov.  Tri z týchto gólov prišli v záverečných minútach zápasov, kým posledné dva na pôde Boltonu boli spôsobené skôr ,,zdvorilosťou“ Johnyho Evansa a zlým defenzívnym postavením Patrica Evru.
 
Dôvodom nezvyčajne zlej defenzívy United je pravdepodobne koncentrácia, ktorá v stredu večer nesmie chýbať. Hráči majú pred sebou náročný duel na ihrisku Valencie a zvýšená sústredenosť hráčov bude určite na mieste.
 
Nakoniec, je to tá istá defenzíva, ktorá bola tak skalopevná v minulých sezónach a ktorá absolvovala aj úspešné zápasy v Lige Majstrov v Španielsku. United dvakrát uhral s Villarealom bezgólovú remízu a rovnaký výsledok sa zrodil aj na Nou Campe. A je potrebné povedať, že prípadný bod zo štadióna Mestalla vo Valencii sa určite za dobrý považovať bude.

Los Che ako znie prezývka domácich futbalistov z Valencie začali sezónu v La Lige výborne a so ziskom štyroch víťazstiev a jednej remízy z piatich zápasov sú momentálne na čele tabuľky.

Napriek tomu, že Valencia ešte neokúsila v La Lige zápasy so silnejšími tímami, jej pôsobivá forma nenechala Sira Alexa Fergusona chladným. Ten sa radšej rozhodol odcestovať do Španielska na ,,špiónsku“ akciu namiesto toho, aby koučoval svoj tím proti Scunthorpe v Carling cup-e.

  • Náš tip: Návrat srdca defenzívy ManU v podobe Ria Ferdinanda zvyšuje pravdepodobnosť stávkovej udalosti ,,zápas bez gólu“ a to v kurze 10,00 na Bet365.

 

Glasgow Rangers - Buraspor

Skupina C nám taktiež prináša aj netradičný škótsko-turecký duel. Kurz pohybujúci sa približne okolo 2,10 na to, že Kenny Miller vo farbách Glasgowu Rangers vsieti gól Bursasporu je prinajmenšom zaujímavý, ak nie štedrý.

Útočník hrajúci momentálne ako z veľkej knihy skóroval v tejto sezóne v každom zápase, v ktorom hral s výnimkou zápasu na Old Trafford. Avšak, kým Jazdci držali s favoritom skupiny krok, Bursaspor ,,vyfasoval“ štvorgólovú nádielku od Valencie.

  • Náš tip: Pre Rangers je turecký Bursaspor pravdepodobne najschodnejšou cestou ako sa pobiť o postup zo skupinovej fázy Ligy Majstrov resp. o účinkovanie v Európskej lige a Kenny Miller s 10 gólmi zo 7 zápasov by mal v tomto zápase skórovať. (2,10 na Bet365)


 

Tottehnam - FC Twente

Tottenham hostí v stredu večer na White Hart Lane FC Twente. Redknappovi zverenci vyzerajú v posledných dňoch pomerne vyčerpane. Nezvyčajne ťažko a urputne bojujú na domácom ihrisku Kohúti o každý jeden gól, ale ich najväčším problémom sa javí zranenie dôležitého stopéra Michaela Dawsona.
Ani Vedran Čorluka a Sebastien Bassong nezabránili v sobotu Fredericovi Piquionnovi streliť gól, ktorý  tak zabezpečil výhru domáceho West Hamu. Možnou alternatívou sa javí odchovanec Spurs Ledley King, čo podľa nášho názoru nezmení momentálnu zraniteľnosť Tottenhamu v zadných radoch.
 
FC Twente Enschede v holandskej Eredevisie v doterajších siedmych zápasoch nespoznalo premožiteľa a to ani v šlágri zatiaľ posledného kola proti Ajaxu Amsterdam, ktorý sa skončil nerozhodne 2:2. Za domácich dvakrát skóroval Theo Janssen.

  • Náš tip: Theo Janssen taktiež skóroval z priameho kopu v zápase 1.kola Ligy Majstrov proti úradujúcemu šampiónovi Interu Miláno, keď vyrovnával na 1:1. Každopádne zvolíme zaujímavú stávku na to, že Theo skóruje ako prvý v zápase v kurze 17,00 na Bet365.