Main Content

Hokej: Ivan Majeský trénuje s tímom Ritíři Kladno

pondelok, 12. august 2013 13:05 | Autor: TASR

Kladno 12. augusta (TASR) - Slovenský hokejový obranca Ivan Majeský sa zapojil do tréningového procesu s českým extraligistom Ritíři Kladno.

Tridsaťšesťročný skúsený bek sa objavil na ľade s Kladnom spolu s ďalším skúseným obrancom Čechom Lukášom Poživilom. "Ivan Majeský a Lukáš Poživil sa zapojili do tréningu a uvidíme, čo bude s nimi ďalej. Obaja sú praváci a tí nám chýbajú. Mohlo by to byť veľké posilnenie našej nevýraznej obrany," citovala oficiálna stránka českého tímu slová Martina Vejvodu, športového manažéra klubu.

Ivan Majeský odohral v drese Kladna už 63 extraligových zápasov. Naposledy pôsobil v tíme na začiatku minulej sezóny, keď si zahral v jednom mužstve počas výluky s českými hráčmi zámorskej profiligy na čele Jaromírom Jágrom. Záver uplynulého ročníka dohral vo fínskom Jokerite Helsinki. Odchovanec banskobystrického hokeja reprezentoval Slovensko na šiestich svetových šampionátoch, v roku 2003 získal v Helsinkách bronzovú medailu. Počas kariéry pôsobil prevažne vo fínskych, švédskych a českých kluboch, v zámorskej NHL pôsobil v dresoch Floridy, Atlanty a Washingtonu.